Επιλογή Σελίδας

Φουριόζος μπήκε στη νέα χρονιά ο Ταύρος Ελάφου καθώς συνέτριψε στην αρένα του την Αναγέννηση Σβορώνου με το εκκωφαντικό 8-0, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.
Ο  Ταύρος που έχει ενισχύσει κατά πολύ το ροστερ του, πήρε εύκολα τους τρείς βαθμούς της νίκης κόντρα στην άπειρη Αναγέννηση Σβορώνου και πλέον ισοβαθμεί με τον Ατρόμητο Κατερίνης Β΄ και τον Πιερικό Αστήρ Κάτω Αγιάννη στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας από 16 πόντους, ενώ η Αναγέννηση Σβορώνου έμεινε 9η με 6 βαθμούς.
Τα γκολ
Το σκορ άνοιξε ο Χρήστος Πασχόπουλος με σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής στο 2ο μόλις λεπτό.
Στο 33΄  ο Χρήστος Τσαπράνης με σουτ βολίδα έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στο δεξί παραθυράκι της εστίας του Τρίμμη γράφοντας το 2-0.
Στο 43΄  ο Γιάννης Φακίτσας με διαγώνιο σουτ από αριστερά έκανε το 3-0  που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.
Στο 55΄  ο Χρήστος Πασχόπουλος με πλασέ έγραψε το 4-0  σημειώνοντας το δεύτερο προσωπικό τέρμα.
Στο 57΄  έγινε το 5-0  με πλασέ του Γιώργου Μπανάβα από κοντινή απόσταση.
Στο 62΄  ο Κατσαβάκης του Ταύρου σούταρε, η μπάλα όμως τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Τρίμμη.
Στο 65΄  κόρνερ του Μπανάβα, κεφαλιά του Χρήστου Τσαπράνη, η μπάλα στα δίχτυα για το 6-0, με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του σκόρερ.
Στο 73΄  ο Πασχάλης Ζαμαντζάς με σουτ πλασέ έξω από την περιοχή διεύρυνε το σκορ σε 7-0.
Στο 79΄  ο Γιώργος Κατσαβάκης με σουτ πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 8-0.
Στα τελευταία λεπτά η Αναγέννηση αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο καθώς αποχώρησε τραυματίας ο νεαρός Ψωμιάδης που είχε περάσει στον αγώνα ως αλλαγή.
Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή εις μνήμην του Πελέ.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ.  Άγγελος Ραντάνι με βοηθούς τους κ.κ.  Ντράγκαν Νίκολιτς και Διονύση Ντουράκογλου.
Οι συνθέσεις των ομάδων
 
Ταύρος Ελάφου (Τόλης Μπαρμπαγεωργόπουλος): Καλιώρας,  Συρόπουλος,  Φακίτσας,  Καναπίτσας (66΄  Λιανός),  Σκουμπόπουλος (58΄  Κατσαβάκης),  Χ. Τσαπράνης,  Μπανάβας (66΄  Καραγκούνης),  Π. Ζαμαντζάς,  Πασχόπουλος,  Τσιρίμπασης (60΄  Κ. Τσιγκαρόπουλος),  Τριγωντζής (58΄  Βαφειάδης).
Αναγέννηση Σβορώνου (Βαλάντης Γιαγκόζογλου): Τρίμμης,  Σκαμπαρδώνης,  Σαρρής (31΄  Πιτσιλής), Κούτρας (58΄  Ψωμιάδης),  CANI,  Μ. Θεοδώρου, Τσιρώνης,  Δημόπουλος,  Ι.Ρ.  Θεοδώρου,  Στεφανίδης  Μπουρονίκος (31΄  Μακρής). 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This