Επιλογή Σελίδας

Με νίκη ξεκίνησε για το 2023 η Ελπίς Ανδρομάχης καθώς επικράτησε στον Άνω Αγιάννη της τοπικής Πίνδου με σκορ 2-1, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.
Η ομάδα του Βαγγέλη Τσιαμπέρα έπαιξε παλικαρίσια και με ψυχή παίρνοντας το πολυπόθητο τρίποντο της νίκης δίκαια και με ανατροπή του σκορ, απέναντι στην Πίνδο του Γιάννη Τσιβαλίδη, και παρέμεινε πλέον μόνη στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 18 βαθμούς, ενώ η αντίπαλός της υποχώρησε στην 5η θέση έχοντας 15 πόντους.
Φάσεις και τα γκολ
Μόλις στο 3΄  ο Ν. Παπαζήσης αστόχησε στο διαγώνιο σουτ που επιχείρησε από καλή θέση.
Στο 12΄   πλασέ του Γιαννή από πλεονεκτική θέση, απέκρουσε σε κόρνερ ο Μπαμπαΐτης.
Στο 25΄  διαγώνιο σουτ του Γιαννή, η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.
Στο 32΄  η Πίνδος προηγήθηκε 1-0  με εξαιρετικό διαγώνιο σουτ του Πάγια,  με τη μπάλα να χτυπάει πρώτα στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Μπαμπαΐτη και να καταλήγει στη συνέχεια στα δίχτυα.
Στο 37΄  ο Μπαμπαΐτης έκανε το βολέ από την περιοχή του, κεφαλιά πάσα του Καραδήμου στην αντίπαλη περιοχή προς τον Νεκτάριο Παπαζήση ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον Σιούντα ισοφαρίζοντας γρήγορα σε 1-1  που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.
Στο 41΄  συρτό σουτ πλασέ του Τζήκα εντός περιοχής, η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι άουτ.
Στο 49΄  ο Βασίλης Ταφραλής με φοβερό σουτ πλασέ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Σιούντα γράφοντας το 1-2, αποτέλεσμα που έμελλε να είναι και το τελικό.
Στο 84΄  ο Γκουνέλας της Ελπίδας αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη – κόκκινη κάρτα και πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια, αφήνοντας την ομάδα του με παίκτη λιγότερο.
Στο 88΄  σέντρα του Γεράσιμου Φωτόπουλου από αριστερά, πλασέ στην κίνηση από τον Τζήκα, η μπάλα έφυγε άουτ.
Ενός λεπτού σιγή κρατήθηκε πριν την έναρξη του αγώνα εις μνήμην του βασιλιά ποδοσφαίρου Πελέ.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ.  Γιάννης Παραδεισόπουλος με βοηθούς την κα.  Βασιλεία Τσικλητάρη και τον κ.  Αλέξανδρο Κουκουβίτη.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Πίνδος Άνω Αγιάννη: Σιούντας,  Παπαργυρίου,  Καραθάνος (87΄  Γρηγοριάδης),  Δημητριάδης,  Κακκάρας,  Εφραιμίδης,  Π. Παρμακτσίδης (82΄  Λυκίδης),  Γ. Αμπατζίδης,  Πάγια (51΄  Κ. Παπαζήσης),  Γιαννής,  Λεσάϊ.
Ελπίς Ανδρομάχης: Μπαμπαϊτης,  Βογιατζής (61΄  Γερ. Φωτόπουλος),  Μαγιώνας,  Κουκάρας,  Κουϊμτζίδης,  Κελέρογλου,  Ν. Παπαζήσης,  Ταφραλής (90΄+2΄  Ορ. Λάμο),  Καραδήμος (50΄  Γκουνέλας),  Μπούσιος,  Τζήκας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This