Επιλογή Σελίδας

Την αποχώρησή του από τα διοικητικά του ΣΦΚ Πιερικός έκανε γνωστή ο Ηλίας Σαραηλίδης. Ο Σαραηλίδης που αναδείχθηκε επικεφαλής του Πιερικού στις πρόσφατες (21 Δεκεμβρίου) αρχιαιρεσίες του συλλόγου με μια λακωνική δήλωση τόνισε πως πρόθεσή του ήταν να βοηθήσει στην αναβάθμιση του ποδοσφαιρικού τμήματος υπό προϋποθέσεις, οι οποίες προφανώς δεν τηρήθηκαν. Μίλησε για διάψευση προσδοκιών καταλήγοντας πως δεν είναι και θα γίνει ποτέ “αχυράνθρωπος”.

Ο νεαρός παράγοντας… υποσχέθηκε να πει περισσότερα με νεότερη ανακοίνωση.

Αναλυτικά, η δήλωση του Ηλία Σαραηλίδη:

Είμαι στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω την αποχώρησή μου από το διοικητικό σχήμα του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ. Πρόθεσή μου ήταν να βοηθήσω στη διοικητική και αγωνιστική αναβάθμιση του ποδοσφαιρικού τμήματος υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Δυστυχώς οι προσδοκίες μου διαψεύστηκαν. Δεν είμαι αχυράνθρωπος και δεν θα γίνω ποτέ. Θα επανέλθω με νεότερη ανακοίνωση.

Είχε προηγηθεί σχετική αναφορά στην επίσημη σελίδα του ΣΦΚ Πιερικός στο facebook που δημοσιεύτηκε στις 20.08 της Δευτέρας 2 Ιανουαρίου, η οποία έλεγε: “Διοικητικά αναμένεται να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις, μετά την απόφαση του πρόσφατα εκλεγμένου Ηλία Σαραηλίδη να αποχωρίσει από την θέση του προέδρου. Σύντομα θα υπάρξουν νεώτερα, με τον Βασίλη Καπετανάκη να φέρεται ως αντικαταστάτης του στην προεδρία του συλλόγου”. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι γύρω στις 23.00 της ίδιας ημέρας το συγκεκριμένο κομμάτι αφαιρέθηκε.

Πλέον, άπαντες είναι σε αναμονή της νεότερης ανακοίνωσής του Ηλία Σαραηλίδη στην οποία προφανώς θα δοθούν περισσότερες λεπτομέριες για την απόφασή του να αποχωρήσει. Ερωτηματικό υπάρχει τόσο για το ποιος θα αναλάβει τον ρόλο του Προέδρου όσο και για το ποια μέλη θα απαρτίζουν το ΔΣ, δεδομένου ότι στις πρόσφατες αρχιαιρεσίες ανάμεσα σε αυτούς που εξελέγησαν υπάρχουν άνθρωποι του στενού περιβάλλοντος του Ηλία Σαραηλίδη που δεν αποκλείεται να τον ακολουθήσουν στην… πόρτα της εξόδου.

Υπενθυμίζεται ότι το σχήμα που αναδείχθηκε να διοικήσει τον Πιερικό ήταν:

Σαραηλίδης Ηλίας – Πρόεδρος

Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου
Πιτσιώνης Γεώργιος
Μπασμπανάς Αθανάσιος
Κουθουρίδης Γεώργιος
Πλιάκος Γεώργιος
Τσακιρίδης Βασίλειος

Καπετανάκης Βασίλειος
Ιωακειμίδης Αχιλλέας
Παναγιωτίδου Αικατερίνη
Δασκαλοπούλου Χριστίνα
Κοκκινοπλίτης Σπύρος
Παυλίδης Παύλος
Πιτσιώνης Νίκος
Βαρνάς Αλέξανδρος
Μπέης Δημήτριος

Αναπληρωματικά μέλη
Λύτρας Δημήτριος
Παναγίτσας Κωνσταντίνος
Καζαντζή Εμμανουέλα

Pin It on Pinterest

Shares
Share This