Επιλογή Σελίδας

Νικηφόρα έκλεισε τις αγωνιστικές τις υποχρεώσεις για το 2022 η ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης που επικράτησε με 2-1 της ΑΕ Καρίτσας, σε αναμέτρηση που διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης στο “Θεόδωρος Παπαδόπουλος” για την 11η αγωνιστική.

Η ομάδα του Αστέριου Γιώτσα πέτυχε την 5η νίκη της στο πρωτάθλημα και έφτασε τους 17 βαθμούς που την φέρνουν ισόβαθμη με τον Δία Δίου στην 5η θέση (οι Πόντιοι υστερούν στη μεταξύ τους ισοβαθμία).

Οι Καριτσιώτες έμειναν στους 12 βαθμούς και στην 8η θέση του πίνακα.

Η ΠΑΕ Ποντίων δεν άργησε να πάρει το προβάδισμα στο παιχνίδι, με τον Φωκαΐδη να σκοράρει στο 7′, με το 1-0 να διατηρείται έως το 77′ οπότε ο Μανουσαρίδης πέτυχε το 2-0.

Η ΑΕ Καρίτσας μείωσε στο 80′ με γκολ του Κωστόπουλου όμως το 2-1 δεν άλλαξε μέχρι τη λήξη.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Πολυχρόνης με βοηθούς τους Γερμανό και Λέφα.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης 2012 (Αστέριος Γιώτσας): Τσακνάκης, Σταθακόπουλος, Γιώτσας, Κυλώνης, Φωκαΐδης, Κατσαμάγκας (85′ Κουκουνάρας), Ανυφαντής (75′ Μανουσαρίδης), Ίτσιος, Καζακλάρης (46′ Σεϊταρίδης – 90’+1′ Χρυσός), Παπαγιάννης, Καραφουλίδης.

ΑΕ Καρίτσας (Μίμης Μπενίσκος): Καλαϊτζίδης, Παπαϊωάννου (36′ Γατσιός), Παυλίδης, Μπατζογιάννης, Γιαννακός, Καρανάτσιος, Κωστόπουλος, Καρανικόλας, Γιαζιτζόγλου, Υφαντής, Ναζλίδης (22′ Μητράκας Θ.).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This