Επιλογή Σελίδας

Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το παιχνίδι ανάμεσα στον Μακεδονικό Φούφα και τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Ο αγώνας “σημαδεύτηκε” από τον τραυματισμό του Λαμπίρη, ο οποίος στο 80′ σε μια διεκδίκηση της μπάλας βρέθηκε στο έδαφος χωρίς να έχει τις αισθήσεις του.

Ευτυχώς, με την έγκαιρη επέμβαση του ιατρικού τιμ, ο παίκτης της ομάδας του Εθνικού συνήλθε και εν συνεχεία μεταφέρθηκε στο “Μποδοσάκειο” Γενικό Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας.

Είναι καλά στην υγεία του, όμως για προληπτικούς λόγους θα παραμείνει απόψε στο Νοσοκομείο.

Στο αγωνιστικό μέρος, οι φάσεις ήταν ελάχιστες μπροστά από τις δύο εστίες, με το ισόπαλο αποτέλεσμα να είναι δίκαιο.

Από πλευράς γηπεδούχων, το σουτ του Θεοδουλίδη στο 3′ κατέληξε άουτ ενώ την ίδια τύχη είχε το σουτ του Γιαζιτζόγλου στο 90’+10′.

Μετά τα σημερινά αποτελέσματα, η ομάδα του Δημήτρη Παυλίδη βρίσκεται στην 3η θέση με 12 βαθμούς, μαζί με τον Εθνικό Αγγελοχωρίου ενώ ο Μακεδονικός είναι 9ος με 8 βαθμούς.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μαυρίδης με βοηθούς τους Μπογιατζόγλου και Σαμαρά, της ΕΠΣ Ημαθίας.

Κίτρινες κάρτες είδαν οι Σερσέμη και Βασσάκης του Μακεδονικού Φούφα.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Μακεδονικός Φούφα: Δημητριάδης, Παππάς, Σεκουλίδης, Σερσέμης, Ρέλκας, Τοπάλης, Θεοδουλίδης, Καλογιαννίδης (60′ Καρασιούνας), Καλόγηρος (68′ Μητσόπουλος), Ηλιάδης, Βασσάκης.

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου: Πατσιογεώργος, Κόλα, Λαμπίρης (80′ λ.τ. Γκιώνης), Γιαζιτζόγλου, Καρτσαμπάς, Δαλαμήτρας, Μαργαρίτης (65′ Ξυδούς), Ζούκαν, Τουλίκας (74′ Τσενικλής), Κριεμάντι, Χατζηπουργάνης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This