Επιλογή Σελίδας

Ήττα με σκορ 1-0 γνώρισε στην Καστοριά από την τοπική ομάδα ο Δωτιέας Αγιάς. Σκόρερ για τους γηπεδούχους ο Χασαϊ στο 35ο λεπτό.

Το match report της γηπεδούχου Καστοριάς:

Στο 1΄, γέμισμα του Μανακίτσα, κεφαλιά-πάσα του Χασάι για τον Πάλλα, μπλόκαρε ο Πατέτσος. Στο 2΄ γέμισμα του Παναγιωτίδη για τον Μαντώ, ο οποίος μπήκε από τα δεξιά, έσπασε για τον Χασάι, αλλά πρόλαβε η άμυνα των φιλοξενουμένων. Στο 9΄ ο Tarelli εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά, αλλά η κεφαλιά του Παναγιωτίδη, αποκρούσθηκε από την άμυνα του Δωτιέα.

Στο 12΄ μετά από ωραίο συνδυασμό των Tarelli και Μανακίτσα, ο τελευταίος έκανε σέντρα, αλλά το σουτ του Σαββόπουλου, από το ύψος του πέναλτι, έφυγε ψηλά άουτ. Στο 14΄ το σουτ του Λαβαντσιώτη, έξω από την περιοχή, μπλόκαρε ο Κοσμίδης. Στο 24΄, αλλαγή παιχνιδιού του Χασάι για τον Tarelli, ο οποίος έκανε σέντρα από τα αριστερά και η μπάλα αποκρούσθηκε από τους αμυντικούς σε κόρνερ, το οποίο εκτέλεσε ο Χασάι, αλλά πέρασε ανεκμετάλλευτο. Στο 29΄ ο Σταθάκος εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά, αλλά η κεφαλιά του Τάρτα έφυγε άουτ. Στο 31΄ το σουτ του Βλησαρούλη, έξω από την περιοχή, έφυγε ψηλά άουτ. Στο 33΄ το σουτ του Μαντού, έξω από την περιοχή, έφυγε ελάχιστα άουτ. Στο 34΄ ωραία προσπάθεια από δεξιά του Σαββόπουλου, έσπασε στον Μανακίτσα, ο οποίος έπιασε το σουτ, αλλά μπλόκαρε ο Πατέτσος.

Στο 35΄ μετά από σουτ του Tarelli κι ασταθή απόκρουση του γκολκίπερ των φιλοξενουμένων, ο Χασάι με προβολή, μέσα από την μικρή περιοχή, άνοιξε το σκορ για την Καστοριά (1-0). Στο 40΄, μετά από σέντρα του Χασάι, από τα δεξιά, ο Πάλλας κοντρόλαρε την μπάλα και σούταρε, αλλά ο Πατέτσος απέκρουσε σωτήρια. Στο 42΄, μετά από εκτέλεση φάουλ του Χασάι, από τα δεξιά, ο Tozzo έπιασε την κεφαλιά, όμως υποδείχθηκε σε θέση οφ σάϊντ. Στο 44΄ο Ανάδογλου εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά, αλλά ο Χασάι, έδιωξε σε κόρνερ. Το κόρνερ εκτέλεσε ο Σταθάκος από τα αριστερά, ο Χασάι έδιωξε με κεφαλιά και το σουτ του Λαβαντσιώτη κατέληξε άουτ. Στο 78΄ ωραία προσπάθεια του Tarelli και σέντρα του από τα αριστερά, αλλά ο Πάλλας δεν βρήκε τη μπάλα.

Στο β΄ μέρος το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο με την Καστοριά να έχει και πάλι την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά οι παίκτες της έπαιξαν πολύ προσεχτικά για να κρατήσουν το πολυπόθητο γκολ του ημίχρονου.

Στο 75΄ σουτ του Πάλλα, έξω από την περιοχή, απέκρουσε ο Πατέτσος σε κόρνερ, το οποίο εκτέλεσε ο Tarelli και πέρασε ανεκμετάλλευτο. Στο 79΄ο Tarelli εκτέλεσε κόρνερ, αλλά η κεφαλιά του Γκέγκα έφυγε άουτ. Στο 90΄ ο Μανακίτσας βρήκε με ωραία εκτέλεση πλάγιο άουτ τον Κυριακού, ο οποίος σούταρε ,αλλά η μπάλα κόντραρε στους αμυντικούς.

Διαιτητής: Καζάνας Σπύρος (Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας)
Βοηθοί: Χριστοδούλου Κωνσταντίνος (Ε. Π. Σ. Ημαθίας)
Δρουδάκης Αλέξανδρος (Ε. Π. Σ. Γρεβενών)

Καστοριά: Κοσμίδης, Τozzo, Μαντώς (65΄ Κυριακού), Χασαΐ (91΄ Νάκος), Παναγιωτίδης, Tarelli, Πάλλας (94΄ Τσολάκης), Μηλιάτης (65΄ Γκέγκας), Σαββόπουλος, Ελευθεριάδης, Μανακίτσας

Δωτιέας Αγιάς: Πατέτσος, Τσακάλι, Τάρτας, Σαάρ Αποστολάκης (54΄ Ντάλλας), Ντάκουλας, Βλησαρούλης, Λαβαντσιώτης, Αναδόλου, Σταθάκος (80΄ Κόρτσαρι), Χατζής (85΄ Φούκαλας), Γιανακόπουλος.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This