Επιλογή Σελίδας

Μπορεί να κέρδισε 10 κόρνερ, να είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και αρκετές ευκαιρίες, αλλά δεν βρέθηκε κάποιος να σκοράρει για τον Ολυμπιακό Βόλου απέναντι στον ΠΟΕ. Ωστόσο αυτό το κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι στο δεύτερο μέρος, με τον Τσάτσο στο 60’ και κάπως έτσι οι «ερυθρόλευκοι» γνώρισαν την ήττα στο «Αθανάσιος Ραγάζος» του Αλμυρού, για την 7η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής στον 2ο όμιλο.

Οι ευκαιρίες ήταν αρκετές για τους παίκτες του Σάκη Θεοδοσιάδη, αλλά τελικά το γκολ δεν ήρθε, ενώ δύσκολα εντοπίζει κάτι παραπάνω από δύο ευκαιρίες των φιλοξενούμενων να σκοράρουν.

Περισσότερες φάσεις είχε ο Ολυμπιακός Βόλου στο πρώτο μέρος και ήταν φανερό ότι αναζήτησε το γρήγορο γκολ που θα τον έβαζε σε θέση ισχύος. Ωστόσο παρά τις φάσεις και τις προσπάθειες που έγιναν γκολ δεν ήρθε…

Μόλις στο 3ο λεπτό ο Θεοδωρόπουλος έκανε το σουτ αλλά δεν πέτυχε κάτι, ενώ στο 13’ ο Λάμπος πέρασε στον Κυρίτση, αυτός έκανε τη σέντρα αλλά κανείς δεν πρόλαβε την μπάλα που πέρασε απ’ όλους και κατέληξε εκτός αγωνιστικού χώρου.

Καλή ευκαιρία καταγράφεται για τον Ολυμπιακό Βόλου και στο 18’, καθώς προ του Ντινιωτάκη μετά από μπαλιά του Λάμπου ο Περτζιόνι έδιωξε σε κόρνερ. Ένα λεπτό αργότερα ο Διαμαντόπουλος έκανε τη σέντρα και με κεφαλιά ο Παπαϊωάννου έστειλε την μπάλα εκτός αγωνιστικού χώρου.

Ο Ολυμπιακός Βόλου συνέχισε να έχει τον έλεγχο του αγώνα και να ψάχνει το γρήγορο τέρμα, και στο 21’ ο Σκοπελίτης απέφυγε δύο αμυντικούς και έκανε τη σέντρα-σουτ, με τον Περτζιόνι με το κεφάλι να στέλνει την μπάλα στην αγκαλιά του τερματοφύλακα.

Ένα σουτ του Θεοδωρόπουλου στο 27’ δεν ανησύχησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα, ενώ στο 31’ ήταν σειρά του Κωστούλα από τον ΠΟ Ελασσόνας να κάνει την προσπάθεια, αλλά έστειλε την μπάλα εκτός αγωνιστικού χώρου.

Οι «ερυθρόλευκοι» συνέχισαν να πιέζουν τον ΠΟ Ελασσόνας, που είχε περισσότερο αμυντικό ρόλο, ωστόσο οι σέντρες του Θεοδωρόπουλου δεν έβρισκαν κάποιον συμπαίκτη του για να απειλήσει πιο ουσιαστικά τον Γούπο, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να κερδίζουν χρόνο. Μάλιστα από λάθος του Ψιάνου ο Ντουλάγκ βγήκε στην αντεπίθεση στο 39’ αλλά δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την προσπάθειά του. Στο 41’ ο Ψιάνος εκτέλεσε το φάουλ απευθείας, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ, με το γκολ τελικά να μην έρχεται μέχρι και το τέλος του πρώτου μέρους και τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το σκορ σταθερά στο 0-0.

Μπορεί και πάλι ο Ολυμπιακός Βόλου να είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο δεύτερο μέρος, αλλά ήρθε το γκολ στο 65΄από πλευράς φιλοξενούμενων για να κάνει τη ζημιά και να κοστίσει ακόμη και τον βαθμό της ισοπαλίας.

Πάντως, στο 58΄ ο Σκοπελίτης έκανε την μπαλιά και ο Ντινιωτάκης ήταν ο αποδέκτης. Ο παίκτης του Ολυμπιακού Βόλου σούταρε, αλλά ο Γούπος απέκρουσε. Δύο λεπτά αργότερα η μπάλα «τιμώρησε» τον Ολυμπιακό Βόλου, αφού ο Τσάτσος εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας των γηπεδούχων μετά από εκτέλεση φάουλ του Κοντοθανάση και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καβουσάκη για το 0-1.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ήρθε και το σουτ του Κοντοθανάση στο 65’, με την άμυνα του Ολυμπιακού Βόλου να παρουσιάζει δυσλειτουργίες, αλλά η μπάλα κατέληξε εκτός αγωνιστικού χώρου.

Στο 70’ πάντως οι «ερυθρόλευκοι» ζήτησαν πέναλτι σε χέρι του Περτζιόνι αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι, ενώ στο 71’ ένα σουτ από τον Καρατσόλη έστειλε την μπάλα στην αγκαλιά του Γούπο. Στο 78’ ίδια ήταν η κατάληξη στο σουτ του Μυλωνά, με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια το σουτ του Ντινιωτάκη.

Από εκεί και πέρα δεν άλλαξε κάτι, και μοιραία ήρθε η εντός έδρας ήττα για τον Ολυμπιακό Βόλου, που μένει χαμηλά στη βαθμολογία, με μόλις έξι πόντους στον 2ο όμιλο.

Oλυμπιακός Βόλου (Σάκης Θεοδοσιάδης): Καβουσάκης, Λάμπος (75′ Σταμπουλής), Θεοδωρόπουλος (83′ Κατσαγεωργίου), Παπαϊωάννου, Σιουμουρέκης, Ψιάνος, Κόλα (46′ Καρατσόλης), Σκοπελίτης, Διαμαντόπουλος (67’Μυλωνάς), Κυρίτσης, Ντινιωτάκης.

Ελασσόνα (Νίκος Φώλλας): Γούπος, Νταμπώσης (38′ Ματούλας), Λαγός, Περτζιόνι, Καραμούλας, Κοντοθανάσης (81 Καραγκούνης), Ντουλάγκ (88′ Κοκούλης), Κωστούλας Μουλτσιάς (46΄Γκαμπέτας), Τσάτσος (88′ Βλαχάκης), Κακάμης.

Πηγή: Μαγνησία News

Pin It on Pinterest

Shares
Share This