Επιλογή Σελίδας

Ισόπαλη χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση που διεξήχθη στο  ”Ι. Καλλιανίδης” μεταξύ του Εθνικού Κατερίνης και της Ελπίδας Ανδρομάχης, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β ΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.
Με αυτή την μοιρασιά των βαθμών οι δύο αντίπαλες ομάδες έχασαν πολύτιμο έδαφος στον βαθμολογικό πίνακα, καθώς ο Εθνικός Κατερίνης έμεινε 5ος με 14 βαθμούς ενώ η Ελπίς Ανδρομάχης ισόβαθμη πλέον με την Πίνδο Άνω Αγιάννη στην 3η θέση, έχοντας από 15 βαθμούς.
Μέτριο και ισορροπημένο το παιχνίδι με δυνατά μαρκαρίσματα σε όλες τις γραμμές και με ελάχιστες φάσεις για γκολ, με το τελικό και στείρο 0-0 να αποτυπώνει πλήρως τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.
Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν πρώτοι στο 7΄  με τον Κουϊμτζίδη που σούταρε ψηλά άουτ, ενώ στο 12΄  ο Σοφιανίδης του Εθνικού αστόχησε στο δυνατό σουτ που επιχείρησε από καλή θέση.
Στο 66΄  ο Σκαμαγκάς έκανε το διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή με εξωτερικό φάλτσο,  η μπάλα όμως έφυγε λίγο άουτ.
Στο 88΄  ο Γεωργιάδης της Ελπίς Ανδρομάχης αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη-κόκκινη κάρτα και αποβλήθηκε, αφήνοντας την ομάδα του με παίκτη λιγότερο στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ.  Αλέξανδρος Μέγας με βοηθούς τον κ.  Γιάννη Μηνούδη και την κα.  Κορίνα Κουρινιώτη.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Εθνικός Κατερίνης (Σάκης Παντελιάδης): Αφατζάνης,  Ι. Λαζαρίδης,  Βαλτασάρης,  Μ. Νικολαΐδης,  Θωμαΐδης,  Γεμενετζίδης  (85΄  λ.τ.  Αναστ. Μάνης),  Σοφιανίδης,  Γκατζούνης,  Δ. Μυστρίδης (38΄  Σπ. Μάνης),  Αγγέλου (75΄  Ν. Δεληγιαννίδης),  Σκαμαγκάς.
Ελπίς Ανδρομάχης (Γιάννης Συμεωνίδης): Μπαμπαΐτης,  Παπαζήσης (89΄  Βογιατζής),  Ορ. Λάμο,  Γεωργιάδης,  Κουϊμτζίδης,  Κελέρογλου,  Γκουνέλας,  Ταφραλής,  Μπούσιος (70΄  Καραδήμος),  Γ. Κυπαρίσσης (57΄  Τζιμόπουλος),  Τζήκας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This