Επιλογή Σελίδας

Με τον βαθμό της ισοπαλίας και όχι της νίκης επέστρεψε από την Έδεσσα η ομάδα της Καστοριάς, στην αναμέτρησή της με τον Εδεσσαϊκό στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Το τελικό 2-2, αδικεί την ομάδα της Καστοριάς, αφού η γενικότερη εικόνα αλλά και η εμφάνισή που πραγματοποίησε άξιζε τη νίκη.

Οι ερυθροκίτρινοι από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης μπήκαν δυνατά και μόλις στο 3’ είχαν δοκάρι σε σουτ Πάλλα. Διατήρησαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο διάστημα και στο 43’ άνοιξαν το σκορ, όταν σε κόρνερ που εκτέλεσε ο Χασάι, ο Μανακίτσας με σουτ, μέσα από την μικρή περιοχή, έκανε το 0-1, σημειώνοντας παράλληλα το πρώτο γκολ εκτός έδρας για την ομάδα της Καστοριάς στο φετινό πρωτάθλημα.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 55’ με ένα πολύ αυστηρό πέναλτι που καταλόγισε ο διαιτητής, εκτέλεσε εύστοχα ο Κυζιρίδης ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Στη συνέχεια η Καστοριά προσπάθησε να αντιδράσει, ενώ από το 60’ απέκτησε και αριθμητικό πλεονέκτημα εξαιτίας αποβολής (2η κίτρινη) του Σαμαρά.

Ο αγώνας απέκτησε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και επεφύλαξε δραματικό φινάλε, αφού στο 90’ ο Παναγιωτίδης έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην Καστοριά, 1-2. Γκολ, που δεν πρόλαβε να πανηγυρίσει, αφού, στην επόμενη φάση, ο Εδεσσαϊκός κατέφερε να ισοφαρίσει με τον Τσάνι, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.

Για την ομάδα της Καστοριάς ήταν η 2η ισοπαλία εκτός έδρας και μετά τα σημερινά αποτελέσματα διατηρήθηκε στην 12η θέση με 6 βαθμούς.

Ακολουθούν δύο ματς εντός έδρας, με Δωτιέα Αγιάς και Μακεδονικό Φούφα

Να σημειωθεί ότι την προσεχή Τετάρτη υπάρχει αγωνιστική δράση με την Καστοριά να υποδέχεται τον Δωτιέα Αγιάς στο τελευταίο ματς για το 2022, ενώ θα ακολουθήσει 15νθήμερη περίπου διακοπή. Την Κυριακή 8 Ιανουαρίου θα διεξαχθεί η 8η αγωνιστική, πρώτη για το νέο έτος με την Καστοριά να υποδέχεται τον Μακεδονικό Φούφα, ματς που ίσως διεξαχθεί το Σάββατο 7 Ιανουαρίου λόγω των Ραγκουτσαριών.

Διαιτητής: Θεοδωρόπουλος, Δούμτσης, Γκόγκος 

Οι συνθέσεις:

ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ: Ηλιόπουλος, Πρέτσι, Κεσίδης, Μωυσίδης, Πελτέκης, Κυζιρίδης, Καραγιάννης (64΄ Ξανθόπουλος), Μαγγίζης, Σούκιας, Σαμαράς, Cani

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Κοσμίδης, Σβίρος (24΄ Μαντώς), Tozzo, Χασάι (80΄ Μηλιάτης), Παναγιωτίδης, Tarelli, Πάλλας, Ελευθεριάδης, Γκέγκας (71΄ Κυριακού), Μανακίτσας, Σαββόπουλος.

Πηγή: sentranews

Pin It on Pinterest

Shares
Share This