Επιλογή Σελίδας

Σε άλλο ένα ακόμη παιχνίδι φέτος ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν καλύτερος από τον αντίπαλό του, όμως, δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη. Μάλιστα, πάλι καλά που ισοφάρισε στο 93’ σε 2-2 τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου στο γήπεδο των Νέων Επιβατών για την 6η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Τα γκολ των γηπεδούχων πέτυχαν οι Φροσύνης και Θεοδωρίδης και για τον Ολυμπιακό οι Ντινιωτάκης και Αναστασίου.

Οι «ερυθρόλευκοι» μετά από ένα μοιρασμένο πρώτο ημίχρονο στο β’ μέρος κυριάρχησαν με την συνολική κατοχή στο 68% για τους παίκτες του Σάκη Θεοδοσιάδη, που είχαν επίσης εννέα τελικές για γκολ, έναντι έξι του Κεραυνού, ενώ κέρδισαν και τρία κόρνερ, έναντι κανενός των γηπεδούχων.

Πώς αγωνίστηκε ο Ολυμπιακός

Κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού κάθισε ο Καβουσάκης, ενώ το δεξί άκρο της άμυνας κάλυψε ο Σκοπελίτης και το αριστερό ο Διαμαντόπουλος. Οι Παπαϊωάννου και Ακριβόπουλος ήταν οι δύο κεντρικοί αμυντικοί. Στη μεσαία γραμμή αγωνίστηκαν οι Ψιάνος, Κόλα και Αναστασίου, ενώ την επιθετική τριπλέτα αποτέλεσαν οι Καρατσόλης (αριστερά), Κατσαγεωργίου (δεξιά) και Ντινιωτάκης στην κορυφή. Σε σχέση με τους έντεκα του προηγούμενου αγώνα με τον Πιερικό έμειναν εκτός οι Μυλωνάς και Κυρίτσης, με τον τελευταίο να είναι άρρωστος, μένοντας εκτός αποστολής.

Δέχθηκαν δύο γκολ στο πρώτο μέρος οι “ερυθρόλευκοι”

Έγινε ένα ανοιχτό παιχνίδι στο πρώτο 45λεπτο, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να βρουν διαδρόμους στην επίθεση, προκειμένου να φτάσουν στο γκολ.

Ο Ολυμπιακός ήταν η ομάδα που απείλησε πρώτη στο 12’ με τον Σκοπελίτη να σουτάρει άουτ λίγο έξω από την περιοχή του Κεραυνού.

Οι γηπεδούχοι ουσιαστικά στην πρώτη τους καλή προσπάθεια στο παιχνίδι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Από τα δεξιά Μετάι γύρισε την μπάλα στη καρδιά της άμυνας του Ολυμπιακού και εκεί ο Φροσύνης από το ύψος του πέναλτι, δίχως να τον μαρκάρει κάποιος από τους στόπερ, με σουτ έγραψε το 1-0 για τον Κεραυνό.

Η απάντηση, ωστόσο, του Ολυμπιακού ήταν άμεση. Με τη σέντρα στο αμέσως επόμενο λεπτό, στο 17’, η μπάλα έφτασε στον Ντινιωτάκη έξω από την περιοχή, ο επιθετικός των «ερυθρολεύκων» έκανε συρτό σουτ, με την μπάλα να καταλήγει στη δεξιά γωνία του Παπαδόπουλου για να γίνει το 1-1 για τον Ολυμπιακό.

Οι γηπεδούχοι στο 20’ απείλησαν το τέρμα του Ολυμπιακού με δεύτερο γκολ. Ο Κατσιάκης έκανε τη σέντρα από τα αριστερά με τον Θεοδωρίδη να πιάνει την κεφαλιά, στέλνοντας την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Καβουσάκη.

Ωστόσο, ο Θεοδωρίδης στην επόμενη φορά που έφτασε σε θέση βολής δεν αστόχησε, δίνοντας προβάδισμα στο σκορ στον Κεραυνό.

Ήταν το 35’, όταν έγινε κάτοχος της μπάλας, ντρίπλαρε τον Παπαϊωάννου μέσα στην περιοχή και μόνος απέναντι από τον Καβουσάκη με πλασέ έγραψε το 2-1.

Καλύτερος ο Ολυμπιακός στο β’ 45λεπτο

Ο Ολυμπιακός μετά το δεύτερο γκολ που δέχθηκε δεν μπόρεσε να αντιδράσει, οι παίκτες του Σάκη Θεοδοσιάδη δεν απείλησαν το τέρμα του Παπαδόπουλου

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο, έχοντας μία αλλαγή στη σύνθεσή του. Συγκεκριμένα, στη θέση του Κατσαγεωργίου πέρασε ο Μυλωνάς.

Οι «ερυθρόλευκοι» ανέλαβαν τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού, ήταν διαρκώς στην επίθεση και άσκησαν πίεση στην άμυνα του Κεραυνού. Οι γηπεδούχοι παραχώρησαν γήπεδο, με τους παίκτες του Σάκη Θεοδοσιάδη να έχουν την κατοχή της μπάλας, αναζητώντας το γκολ της ισοφάρισης.

Στο 52’σε σέντρα του Διαμαντόπουλου, έδιωξαν προσωρινά οι αμυντικοί του Κεραυνού, η μπάλα στρώθηκε στον Ντινιωτάκη, ο οποίος σούταρε άουτ. Στο 66’ ο Ολυμπιακός έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει το παιχνίδι. Ο Αναστασίου από το ύψος της περιοχής έστειλε την μπάλα με σουτ έξω από το δεξί δοκάρι του Παπαδόπουλου, μετά από πάσα του Ντινιωτάκη.

Ο Κεραυνός σε μία αντεπίθεση στο 84’ λίγο έλειψε να φτάσει σε τρίτο γκολ. Ο Κατσιάκης πάσαρε δεξιά στον Θεοδωρίδη και αυτός με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Καβουσάκη.

“Λυτρωτής” ο Αναστασίου

Για να φτάσουμε στο 93′ όπου ο Ολυμπιακός ισοφάρισε σε 2-2. Ο Ψιάνος με μακρινή μεταβίβαση βρήκε τον Αναστασίου μέσα στην αντίπαλη περιοχή κι αυτός με ένα εξαιρετικό πλασέ πάνω στην κίνηση, πιεζόμενος διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, δίνοντας τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του.

Διαιτητής: Τσάνης (Κοζάνης)
Βοηθοί: Μπογιατζόγλου (Ημαθίας) Σαμαράς (Ημαθίας
Κίτρινες: Γ. Νικολίτσας, Σπ. Νικολίτσας-Παπαϊωάννου, Ντινιωτάκης

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΧΩΡΙΟΥ: Παπαδόπουλος, Πορτοκαλάς, Ιωσηφίδης (78’ Μουρατίδης), Πολυζάς, Νικολαΐδης, Μεληκιώτης (74’ Σπ. Νικολίτσας), Γ. Νικολίτσας, Μετάι (86’ Κόμνος), Θεοδωρίδης, Κατσιάκης (86’ Σολομωνίδης), Φροσύνης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Καβουσάκης, Σκοπελίτης, Διαμαντόπουλος (61’ Θεοδωρόπουλος), Παπαϊωάννου, Ακριβόπουλος (61’ Σταμπουλής), Καρατσόλης, Ψιάνος, Κόλα, Αναστασίου, Ντινιωτάκης, Κατσαγεωργίου (46’ Μυλωνάς)

Πηγή: Goalpost

Pin It on Pinterest

Shares
Share This