Επιλογή Σελίδας

Εντός έδρας ήττα με σκορ 2-3 γνώρισε στην Ελασσόνα ο ΠΟΕ από τον ΑΟ Χανιώτης, σε ένα ματς που θα μπορούσε να έχει τελείως διαφορετική εξέλιξη για τους γηπεδούχους.

Η ομάδα του Νίκου Φώλλα μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να προηγηθεί με 1-0 στο 4′, έπειτα από πολύ ωραίο σουτ του Κοντοθανάση που δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον συλλέκτη.

Οι πανηγυρισμοί των γηπεδούχων ωστόσο δεν κράτησαν πολύ καθώς στο 15ο λεπτό, η ομάδα της Χαλκιδικής έφερε το παιχνίδι στα ίσα με τον Βαταμίδη, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο ημίχρονο, καθώς παρά τις φάσεις εκατέρωθεν δεν σημειώθηκε κάποιο τέρμα.

Στο 58’ ο ΠΟΕ θα πάρει εκ νέου κεφάλι στο σκορ με προσωπική ενέργεια και γκολ του Μουλτσιά, όμως οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Στο 65′ ο Λάκοβιτς ισοφάρισε σε 2-2 και ενώ όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα τελείωνε ισόπαλο, ο ΑΟ Χανιώτης βρήκε ακόμα ένα τέρμα. Στο 90ο λεπτό μετά από νέο λάθος της άμυνας ο Τοπούζης νίκησε τον Γούπο παγώνοντας την Ελασσόνα και διαμορφώνοντας το τελικό 2-3.

ΠΟ Ελασσόνας (Νίκος Φώλλας): Γούπος, Καραμούλας, Λαγός, Περτζιόνι, Κοντοθανάσης, Βλαχάκης (60’ Γκαμπέτας), Ντουλάγκ, Κωστούλας (71’ Καραγκούνης), Ματούλας (80’ Ιγγλέζος), Μουλτσιάς, Κακάμης.

ΑΟ Χανιώτης (Τάσος Δούμας): Συλλέκτης, Αγγελίδης, Αναγνώστης, Ράτζα, Κουτσικοβαγγέλης, Τρόκας, Αλωπούδης (87’ Αζούδης), Βαταμίδης (56’ Λάλκοβιτς), Τοπούζης, Φούσκας (87’ Πάντος), Κεφαλάς (71’ Κεφαλάς).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This