Επιλογή Σελίδας

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα και πρώτη εκτός έδρας για φέτος πέτυχε ο Πιερικός που επιβλήθηκε 2-1 επί του ΠΑΟΚ Κρηστώνης, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα της Κατερίνης έδωσε συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα μετά το “τρίποντο” της προηγούμενης αγωνιστικής επί του Ολυμπιακού Βόλου και πλέον προσβλέπει στη νίκη και στο παιχνίδι της ερχόμενης Τετάρτης με την ΑΕ Ποντίων Κοζάνης εντός έδρας για να κλείσει θετικά το 2022.

Ο Πιερικός που παρουσιάστηκε σοβαρός και πειθαρχημένος, μπήκε μπροστά στο σκορ με 0-1 στο 38′ όταν ο Κατσιαμήτας εκτέλεσε κόρνερ πασάροντας στον Κατσαβάκη, αυτός έδωσε ξανά στον Κατσιαμήτα που του έστρωσε τη μπάλα και ο Κατσαβάκης με δυνατό σουτ εν κινήσει έκανε το 0-1.

Στο 72′ ο Πιερικός έφτασε στο 0-2 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κυπαρίσση.

Το πέναλτι υποδείχθηκε για τράβηγμα του Ευθυμιάδη στον Χατζηκωνσταντίνου, με τον παίκτη του ΠΑΟΚ Κρηστώνης να βλέπει και την κόκκινη κάρτα, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα οι Κιλκισιώτες να συνεχίσουν με 10 ποδοσφαιριστές.

Το τελικό 1-2 για τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης διαμόρφωσε στο 86′ ο Χατζηασλανίδης με κεφαλιά.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τικόζογλου (ΕΠΣ Μακεδονίας) με βοηθούς τους Αρέστη (ΕΠΣ Πέλλας) και Πάνου (ΕΠΣ Φλώρινας).

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΠΑΟΚ Κρηστώνης (Βασίλης Παμπορίδης): Σακαλίδης, Χατζηλιάδης, Μαυροκεφαλίδης, Παπαδόπουλος, Ματετζίδης, Ρουστέμ (80′ Γεωργιάδης), Μπελίτσας, Ευθυμιάδης, Χατζηασλανίδης, Ρωμανίδης (67′ Κωτάκης), Ιωαννίδης (67′ Κόλα).

Πιερικός (Λεωνίδας Μπίλης): Μπαλάφας, Νικολαΐδης (61′ Παπαδόπουλος Χ.), Χατζηκωνσταντίνου, Πιτσόλης, Μακρίδης, Κυπαρίσσης (84′ Μυλόπουλος), Κατσαβάκης, Κατσιαμήτας (69′ Μαυρίδης), Τουλίκας (61′ Δεληγιάννης), Αδαμίδης, Καλαϊτζής (69′ Κατσαμάγκας).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This