Επιλογή Σελίδας

Το “εισιτήριο” για τα ημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣ Πιερίας 2022-2023 “σφράγισε” ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου που κέρδισε με το ευρύ 5-0 τον Αετό Καταλωνίων στον δεύτερο προημιτελικό.

Ο προπονητής του Εθνικού, Δημήτρης Παυλίδης χρησιμοποίησε αρκετούς ποδοσφαιριστές με μικρό χρόνο συμμετοχής, δίνοντας πολύτιμες ανάσες στους βασικούς εν όψει τόσο του σαββατιάτικου πιερικού ντέρμπι με τον ΓΑΣ Σβορώνου όσο και του αγώνα της επόμενης Τετάρτης με την Κοζάνη.

Ο Αετός Καταλωνίων είχε έτσι κι αλλιώς πολύ δύσκολο έργο απέναντι στον μεγάλο του αντίπαλο και πλέον, μετά τον αποκλεισμό, στρέφει την προσοχή του στο “κυνήγι” της παραμονής στην Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Το σκορ για τους Κεραμιδιώτες άνοιξε στο 16′ ο Χατζηπουργάνης.

Στο 22′ ο Κατσάρας σημείωσε το 2-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα ο Ξυδούς έδωσε προβάδισμα τριών τερμάτων στον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου ο οποίος έφτασε στο 4-0 χάρη σε τέρμα του Τσενικλή στο 62′.

Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε στο 82′ ο Χατζηπουργάνης, με το δεύτερο τέρμα του στη συνάντηση.

Τον αγώνα διαιτήτευσε η Δ. Τσικλητάρη με βοηθούς τους Γερμανό και Ρετσίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Εθνικός Νέου Κεραμιδίου: Τσιλεγκερίδης (75′ Παπαδόπουλος), Ξυδούς, Συμεωνίδης, Γιαζιτζόγλου, Γκιώνης, Ζουκάν, Μαργαρίτης (60′ Τσενικλής), Δαλαμήτρας, Κατσάρας, Τρούμπαλος, Χατζηπουργάνης.

Αετός Καταλωνίων: Κουκουστρίκας, Καλαϊτζής (46′ Δούλαλας), Γαλάνης (46′ Πλιάκας), Βανάσας, Μούστα, Καραγκούνης, Ντερβισάι, Πουτσίκης, Πότσι, Νταμπαλάκης, Λάζος.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This