Επιλογή Σελίδας

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα του 2ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής σημείωσε ο Δωτιέας Αγιάς, κερδίζοντας στη Νεάπολη τον Εδεσσαϊκό με 1-0!

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε ο Γιαννακόπουλος με πέναλτι στο 15ο λεπτό. Ο Δρόσος έσπασε την μπάλα στον Βλησαρούλη αυτός μέσα στην περιοχή ανατράπρηκε από τον Χατζηαλεξιάδη και ο Γιαννακόπουλος αποδείχθηκε ψύχραιμος από την άσπρη «βούλα» χαρίζοντας με το γκολ αυτό τους πρώτους τρεις βαθμούς στην ομάδα του Δωτιέα.

Στο πρώτο μέρος ο Δωτιέας Αγιάς είχε έναν επιθετικό μονόλογο, ενώ στην επανάληψη η ομάδα της Έδεσσας είχε την εδαφική υπεροχή χωρίς όμως να έχει και την ουσία.

Η ομάδα του Χρήστου Καπελιάνη πλέον έχει τέσσερις βαθμούς και οι «μηχανές» ζεστάθηκαν για τα… καλά ενόψει και της συνέχειας του πρωταθλήματος το οποίο… μόλις ξεκίνησε για του Αγιώτες!

Οι Συνθέσεις

Δωτιέας Αγιάς (Χρήστος Καπελιάνης): Πατέτσιος, Γιαννακόπουλος, Σταθάκος, Τάρτας, Τσακάλι, Ντακούλας, Ντελής (60′ Χατζής), Λαβαντσιώτης (68′ Παϊτέρης), Ανατολού, Βλησαρούλης (86′ Φουκαλάς), Δρόσος (86′ Αποστολάκης).

Εδεσσαϊκός (Γιώργος Καραϊσαρίδης): Ηλιόπουλος, Μαγγίζης, Κεσίδης, Πελτέκης, Πρέτσι, Ξανθόπουλος, Χατζηαλεξιάδης (46′ Σούκιας), Κυζιρίδης, Κάνι, Καραγιάννης (46′ Ιωάννου), Σαμαράς.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This