Επιλογή Σελίδας

Σ΄ ένα παιχνίδι “γκραν γκινιόλ” που έγινε στο γήπεδό της Κασσανδρείας, η τυπικά γηπεδούχος ομάδα της Χανιώτης υποχρέωσε σε ήττα τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου με σκορ 4-3. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα φέτος για τον “Αγιαξ”…

Η ομάδα του Κώστα Γαλτσίδη ήταν και πάλι αποτελεσματική και συνεπής στην επίθεση, με τρία εκτός έδρας γκολ, όταν όμως αυτά δεν αρκούν για την απόσπαση θετικού αποτελέσματος, είναι προφανές οτι κοστίζουν οι αμυντικές επιδόσεις, που ως τώρα αποτέλεσαν το δυνατό “χαρτί” και την κορωνίδα της δυναμικής έναρξης.

Με 2 παραβιάσεις στα 4 πρώτα ματς και πλέον 4 γκολ παθητικό στο ίδιο 90λεπτο, αυτή τη φορά ο Κεραυνός αντιμετώπισε προβλήματα στα μετόπισθεν (μακριά από τα συνηθισμένα στάνταρ), πληρώνοντας ατομικά λάθη και αδράνειες, με γκολ-δώρα στον αντίπαλο, ενώ επηρέασε και ο κακός αγωνιστικός χώρος.

Έστω και έτσι, ο Κεραυνός Αγγελοχωρίου θα μπορούσε να είχε φύγει με κάτι θετικό από τη Χαλκιδική, αντιδρώντας θετικά στο 3-1 του αντιπάλου, το οποίο είχε γίνει 3-3 ως το 94΄, χρονικό σημείο που με πέναλτι ήρθε το νικητήριο γκολ των γηπεδούχων.

Για τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου μείωσε σε 2-1 με κεφαλιά ο Νίκος Ιωσηφίδης στο 28΄ σε σέντρα του Κατσιάκη, ενώ στο 45΄ ένας άλλος στόπερ, ο Βαγγέλης Πολυζάς, μείωσε σε 3-2, με κοντινό πλασέ μετά από κόρνερ και φάση διαρκείας.

Το τρίτο γκολ του Κεραυνού πέτυχε ο Αλέξανδρος Πορτοκαλάς, στο 52΄ με σουτ για το 3-3, μετά από δεύτερη ασίστ του Διονύση Κατσιάκη στο ματς.

Από την άλλη πλευρά, χατ τρικ για τη Χανιώτη πέτυχε ο Τοπούζης, με γκολ στο 3΄ (σουτ 1-0), 13΄ (2-0 επίσης σουτ) και 94΄ (πέναλτι για το τελικό 4-3, το κέρδισε ο Ασήμογλου από τον Νικολαϊδη), ενώ ένα τέρμα σημείωσε ο Φούσκας (33΄ με σουτ το 3-1).

Για τον Κεραυνό ευκαιρίες έχασαν οι Κατσιάκης, Θεοδωρίδης (δυο), αλλά και με κεφαλιές σε προωθήσεις τους οι Ιωσηφίδης και Νικολαϊδης.
Όσο για τη συνέχεια; Η ομάδα μας το Σάββατο υποδέχεται στους Ν. Επιβάτες τον Ολυμπιακό Βόλου και την άλλη Τετάρτη ρίχνει αυλαία πριν τη διακοπή τον εορτών, με τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης, επίσης εντός.

ΧΑΝΙΩΤΗ: Συλλέκτης, Αγγελίδης, Αναγνώστης (80΄ Κράββαρης), Τρόκας, Ράντζα, Κουτσικοβαγγέλης (80΄ Ασήμογλου), Κανάνι (65΄ Βαταμίδης), Αζούδης (46΄ Καραγιάννης), Τοπούζης, Αλωπούδης (70΄ Κεφαλάς), Φούσκας.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΧΩΡΙΟΥ: Παπαδόπουλος, Πορτοκαλάς, Ιωσηφίδης, Πολυζάς, Νικολαϊδης, Γ. Νικολίτσας, Μετάι, Σπ. Νικολίτσας, Θεοδωρίδης, Κατσιάκης (72΄ Μεληκιώτης), Φροσύνης.

Πηγή: bestcity.gr

Pin It on Pinterest

Shares
Share This