Επιλογή Σελίδας

Την μοναξιά της κορυφής στο πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας απολαμβάνει πλέον ο Ερμής Εξοχής μετά την εντός έδρας νίκη του με 3-1 σκορ επί της 25ης Μαρτίου για την 8η αγωνιστική και το στραβοπάτημα της Ελπίδας Ανδρομάχης κόντρα στον Απόλλωνα Ράχης.
Ο Ερμής Εξοχής, του Χρήστου Βελώνη, με το νέο  ”τρίποντο”  στρογγυλοκάθισε στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα με 16 βαθμούς, αντίθετα με την ομάδα  της 25ης Μαρτίου που παραμένει καθηλωμένη στον βυθό της κατάταξης μόλις με έναν βαθμό.
Πλούσιο σε φάσεις το παιχνίδι που είχε γκολ (2-1 το πρώτο ημίχρονο), δοκάρια, ευκαιρίες εκατέρωθεν και αρκετό φίλαθλο κόσμο στην κερκίδα.
Φάσεις και γκολ
 
Μόλις στο τρίτο λεπτό ο Δημήτρης Εγγλέζος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τον Ερμή 1-0  έπειτα από την σέντρα του Κοσμίδη από τη δεξιά πτέρυγα.
Στο 6΄  φάουλ γέμισμα του Σ. Παπαγιαννόπουλου από δεξιά, πλασέ του Μπαμπατζιάννη στο δεύτερο δοκάρι, η μπάλα κόντραρε σε πόδι αμυντικού της 25ης Μαρτίου και πέρασε κόρνερ.
Στο 11΄  φάση καρμπόν με το πρώτο γκολ αλλά με διαφορετικό σκόρερ, καθώς ο Κοσμίδης σέντραρε από δεξιά και ο Κων/νος Σαββίδης με κεφαλιά έγραψε το 2-0.
Στο 15΄  δυνατό σουτ του Κοσμίδη μέσα από την περιοχή, η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.
Στο 18΄  μετά την πάσα του Αδαμόπουλου, ο Τάσος Αναγνωστούδης με κοντινό πλασέ μείωσε το σκορ σε 2-1.
Στο 19΄  ο Αδαμόπουλος σε τετ α τετ έστειλε τη μπάλα πάνω στα χέρια του γκολκίπερ του Ερμή.
Στο 32΄  σουτ του Γεωργαντά, η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια άουτ.
Στο 38΄  σουτ πλασέ του Γεωργαντά, η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι άουτ.
Στο 48΄  ο Γιάννης Γεωργαντάς κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή μέσα στην περιοχή από αμυντικό της 25ης Μαρτίου το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος κάνοντας το 3-1, σκορ που έμελλε να είναι το τελικό.
Στο  49΄  ασίστ του Γεωργαντά και σουτ του Κ. Σαββίδη από καλή θέση, η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Τζώτζου.
Στο 51΄  διαγώνιο πλασέ του Κοσμίδη, η μπάλα πάνω στα χέρια του γκολκίπερ της 25ης Μαρτίου και σε δεύτερο χρόνο ο Κ. Σαββίδης με σουτ αστόχησε.
Στο 53΄  ο Αδαμόπουλος πάτησε περιοχή, σούταρε, ο Ν. Αμβροσιάδης όμως απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ.
Στο 63΄  πλασέ του Αδαμόπουλου, η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.
Στο 64΄  διαγώνιο πλασέ του Δ. Βελώνη, η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.
Στο 71΄  διπλό δοκάρι για τον Ερμή, καθώς ο Κ. Σαββίδης έκανε το σουτ και η μπάλα χτύπησε πρώτα στο δεξί δοκάρι μετά στο αριστερό και τελικά να απομακρυνθεί.
Στο 74΄  ο Κ. Σαββίδης με σουτ ανάγκασε τον Τζώτζο να διώξει τη μπάλα από την περιοχή δύσκολα με τα χέρια. 
Στο 82΄  άστοχο σουτ του Κοσμίδη από καλή θέση.
Στο 84΄  το σουτ φάουλ του Πορφυρίδη το εξουδετέρωσε σε κόρνερ ο Ν. Αμβροσιάδης.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ.  Ντράγκαν Νίκολιτς με βοηθούς την κα.  Αναστασία Φωτιάδου και τον κ.  Άγγελο Ραντάνι.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Ερμής Εξοχής (Χρήστος Βελώνης): Ν. Αμβροσιάδης,  Χ. Σαββίδης (55΄  Γκουτζιάνας),  Γεωργαντάς (55΄  Δ. Βελώνης),  Σάμπα (70΄  λ.τ.   Χ. Δεληγιαννίδης),  Βασιουρής (83΄  Α. Παπαδόπουλος),  Εγγλέζος,  Κ. Σαββίδης (83΄  Κ. Δεληγιαννίδης),  Μπαμπατζιάνης,  Σ. Παπαγιαννόπουλος,  Κοσμίδης,  Χ. Βελώνης.
25η Μαρτίου (Μανώλης Μπατσαράς): Τζώτζος,  Σεϊταρίδης,  Συρόπουλος (70΄  Γκουνταμάνης),  Ξενόπουλος,  Υφαντίδης,  Πορφυρίδης,  Λαγδάρης (57΄  Χατζηχρήστου),  Κωνσταντής (85΄  Ελευθεριάδης),  Αδαμόπουλος (85΄  Μπαλαμπάνης),  Αναγνωστούδης,  Λάμπρου.  

Pin It on Pinterest

Shares
Share This