Επιλογή Σελίδας

Παρότι προηγήθηκε με γκολ του Μακράκη στο πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης, ο ΓΑΣ Σβορώνου δε μπόρεσε να αποφύγει την ήττα στην Πτολεμαΐδα, χάνοντας με 3-1 από τον Μακεδονικό Φούφα, για την 5η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα της Πιερίας αδίκησε τον εαυτό της, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση στα πρώτα εξήντα λεπτά, για να υποστεί στη συνέχεια “μπλακ αουτ” και να φύγει με άδεια χέρια από τη Δυτική Μακεδονία.

Στα πρώτα 15 λεπτά εκτός από το γκολ του Μακράκη, οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν και έχασαν άλλες δυο σημαντικές ευκαιρίες με τον ίδιο παίκτη. Η ομάδα του Νίκου Θεοδοσιάδη είχε τον έλεγχο του αγώνα καθ’ όλη τη διάρκεια του ημιχρόνου χωρίς να κινδυνέψει, παρά σε μία στιγμή, στο 18′.

Το πιερικό “συγκρότημα” απείλησε τους γηπεδούχους με δεύτερο γκολ και στα πρώτα δεκαπέντε λεπτά του β’ μέρους όμως η συνέχεια ανήκε στον Μακεδονικό. Η ομάδα του Φούφα ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της και σε συνδυασμό με το… άδειασμα του ΓΑΣ Σβορώνου από δυνάμεις αλλά και το αριθμητικό μειονέκτημα της πιερικής ομάδας λόγω αποβολής του Ναρίνογλου στο 70′ έφτασε σε μια μεγάλη ανατροπή. Μάλιστα, αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ανατροπή για τον Μακεδονικό Φούφα μετά από αυτή της προηγούμενης αγωνιστικής όταν έχαναν εκτός έδρας 0-2 από τον Εδεσσαϊκό και επικράτησαν με 3-2!

Πλέον, ο ΓΑΣ Σβορώνου που έμεινε στους 7 βαθμούς και ισοβαθμεί στην 4η θέση με Ελασσόνα, Μακεδονικό Φούφα και Πιερικό, επικεντρώνεται στο εντός έδρας τοπικό ντέρμπι με τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου, το ερχόμενο Σάββατο.

Το “φιλμ” του αγώνα
5′ Ο Κυπαρίσσης μπήκε στην περιοχή των γηπεδούχων και έστρωσε στον Μακράκη που έκανε το σουτ το οποίο έφυγε πάνω από τα δοκάρια.
10′ Ο Κυπαρίσσης τροφοδότησε τον Μακράκη που έκανε το πλασέ αλλά ο Δημητριάδης απέκρουσε.
15′ ΓΚΟΛ! 0-1: Ο Δημηνάς τροφοδότησε τον Μακράκη με κεφαλιά-πάσα και αυτός με αριστερό διαγώνιο σουτ εν κινήσει έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Δημητριάδη, κάνοντας το 0-1 για τον ΓΑΣ Σβορώνου.
18′ Ο Χάιτας τροφοδότησε τον Σπανδωνίδη που βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Σβορώνου και βρέθηκε τετ α τετ με τον Κούζα, όμως ο γκολκίπερ του ΓΑΣ Σβορώνου απέκρουσε σε κόρνερ.

46′ Μακρινό σουτ του Κωτσιόπουλου, η μπάλα έφυγε άουτ.
53′ Μετά από σέντρα του Κυπαρίσση ο Μακράκης έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.
58′ Ο Κυπαρίσσης που έβγαινε απέναντι από τον Δημητριάδη προσπάθησε να πασάρει στον Μακράκη, η μπάλα κόντραρε και στρώθηκε στον Κατσαμάγκα που έκανε το σουτ που εξουδετέρωσε με τα πόδια ο τερματοφύλακας Δημητριάδης.
65′ ΓΚΟΛ! 1-1: Σε αντεπίθεση για τον Μακεδονικό Φούφα ο Τοπάλης έκανε τη σέντρα και ο Θεοδουλίδης στην “καρδιά” της σβορωνιώτικης άμυνας έπιασε την κεφαλιά κάνοντας το 1-1
67′ Σουτ του Θεοδουλίδη, η μπάλα έφυγε ξυστά από το κάθετο δοκάρι του ΓΑΣ Σβορώνου.

70′ Αποβολή του Ναρίνογλου με δεύτερη κίτρινη-κόκκινη κάρτα.
76′ ΓΚΟΛ! 2-1: Ο Βασσάκης από δεξιά έδωσε στον Χάιτα κι αυτός αφού κοντρόλαρε προσποιήθηκε και απέφυγε έναν αμυντικό και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 2-1 για τον Μακεδονικό.
87′ ΓΚΟΛ! 3-!: Οι γηπεδούχοι “σφράγισαν” τη νίκη τους με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Χάιτα. Το πέναλτι υποδείχθηκε σε ανατροπή του Χάιτα από τον Κούζα.
90′ Σουτ του Καρασιούνα, απέκρουσε ο Κούζας.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Λαμπρίδης με βοηθούς τους Βλαδίκα και Παπαδόπουλο της ΕΠΣ Πέλλας.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Μακεδονικός Φούφα: Δημητριάδης, Βασσάκης, Παππάς, Σεκουλίδης, Σερσέμης, Σπανδωνίδης (46′ Καρασιούνας), Θεοδουλίδης, Ρέλκας, Χάιτας (87′ Ρωσσίδης), Καλογιαννίδης (46′ Μητσόπουλος, 85′ λ.τ. Καλόγηρος), Τοπάλης (81′ Ηλιάδης).
ΓΑΣ Σβορώνου: Κούζας, Καραγκούνης (21′ Σκαμπαρδώνης), Κατσαμάγκας, Κωτσιόπουλος, Δημητρίου, Δημηνάς, Ναρίνογλου, Μυστρίδης, Κυπαρίσσης (73′ Δημητρουλόπουλος), Κόλα (57′ Κυρτέγος), Μακράκης (73′ Κραγιόπουλος).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This