Επιλογή Σελίδας

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου που κέρδισε με το “χορταστικό” 5-2 την ΑΕ Ποντίων Κοζάνης, για την 5η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και παρέμεινε στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το νεανικό σύνολο της ομάδας της Δυτικής Μακεδονίας δεν κατόρθωσε να φρενάρει τον Εθνικό που πέτυχε την τρίτη νίκη του στο πρωτάθλημα και συνεχίζει την… καταδίωξη της πρωτοπόρου Κοζάνης που έχε 13 βαθμούς έναντι 11 των Κεραμιδιωτών.

Μόλις στο 1′ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Σεχολάρι ενώ το 2-0 που ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου πέτυχε ο Κριεμάντι στο 24′.

Τα πράγματα για τον Εθνικό έγιναν πιο εύκολα στο 59′ όταν και αποβλήθηκε ο Παπαναστασίου των φιλοξενούμενων, οι οποίοι όμως μείωσαν σε 2-1 με μακρινό σουτ του Σάλα στο 63′.

Ωστόσο, στο 64′ ο Κωτσιαρίδης έδωσε ξανά προβάδισμα δύο γκολ στον Εθνικό, ο οποίος έφτασε και σε τέταρτο γκολ με τον Χατζηπουργάνη στο 70′.

Οι Κοζανίτες μείωσαν σε 4-2 στο 77′ χάρη σε γκολ του Τσελέπη με τον Ξυδούς να διαμορφώνει στο 90′ το τελικό 5-2 για την ομάδα της Πιερίας.

Πλέον, ο Εθνικός στρέφει την προσοχή του στο εκτός έδρας τοπικό ντέρμπι με τον ΓΑΣ Σβορώνου το προσεχές Σάββατο, ενώ μεσοβδόμαδα η ομάδα του Νέου Κεραμιδίου αντιμετωπίζει τον Αετό Καταλωνίων στον 2ο αγώνα για τα προημιτελά του Κυπέλλου ΕΠΣ Πιερίας, στη ρεβάνς της εκτός έδρας νίκης στα Καταλώνια με 2-1.

Το “φιλμ” του αγώνα
1′ ΓΚΟΛ! 1-0: Μόλις στο 1′ ο Σεχολάρι με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Κριεμάντι από δεξιά άνοιξε το σκορ για τον Εθνικό.
24′ ΓΚΟΛ! 2-0: Ο Κριεμάντι σε αντεπίθεση για τον Εθνικό έγινε κάτοχος της μπάλας και πλάσαρε τον αντίπαλο τερματοφύλακα κάνοντας το 2-0 για την ομάδα του Νέου Κεραμιδίου.
52′ Σουτ του Σάλα, μπλόκαρε ο Πατσιογεώργος.
59′ Αποβολή του Παπαναστασίου με δεύτερη κίτρινη-κόκκινη κάρτα.
63′ ΓΚΟΛ! 2-1: Ο Σάλα με δυνατό συρτό σουτ έξω από την περιοχή μείωσε σε 2-1 για τους Πόντιους.

64′ ΓΚΟΛ! 3-1: Ο Καλιαμπάκας απέκρουσε συρτό σουτ, ο Τουλίκας πήγε να επωφεληθεί, στην προσπάθειά τους να απομακρύνουν τη μπάλα ο τερματοφύλακας και ένας αμυντικός της ΑΕΠ Κοζάνης, αυτή έφτασε στον Κωτσιαρίδη που δε δυσκολεύτηκε να την προωθήσει στο κενό τέρμα κάνοντας το 3-1.
70′ ΓΚΟΛ! 4-1: Ο Τουλίκας από δεξιά την κατάλληλη στιγμή τροφοδότησε τον Χατζηπουργάνη ο οποίος με κοντινό πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-1.
77′ ΓΚΟΛ! 4-2: Ο Τσελέπης με κοντινό δυνατό σουτ μείωσε σε 4-2 για την ΑΕ Ποντιων Κοζάνης.
90′ ΓΚΟΛ! 5-2: Ο Ξυδούς εκμεταλλεύτηκε πάσα του Κριεμάντι και με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 5-2.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ρηγόπουλος με βοηθούς τους Ζουρνατζίδη και Μπέκα, της ΕΠΣ Ημαθίας.

Εκτός από τις δύο κίτρινες κάρτες που είχαν ως αποτέλεσμα να αποβληθεί ο Παπαναστασίου, κίτρινη κάρτα είδε και ο Χατζουπουργάνης του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Εθνικός Νέου Κεραμιδίου: Πατσιογεώργος, Λαμπίρης (90’+2′ Γκιώνης), Κόλα, Καρτσαμπάς, Μπατζώνης (75′ Ζουκάν), Ιντζόγλου, Φυτόπουλος, Κωτσιαρίδης (69′ Μότσιας), Κριεμάντι, Τουλίκας (75′ Ξυδούς), Σεχολάρι (69′ Χατζηπουργάνης).
ΑΕ Ποντίων Κοζάνης: Καλιαμπάκας, Λιάκος, Αδαμόπουλος, Ντόβας, Κυριολιανίδης (40′ Παπαναστασίου), Δάλλης (87′ Μπαλτζής), Μιχαηλίδης (40′ Βασίλης), Κουκούσιας, Σάλα, Τσελέπης, Τζημολάκα (51′ Παπαζήσης).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This