Επιλογή Σελίδας

Ισόπαλοι με σκορ  3-3  αναδείχθηκαν η Ελπίς Ανδρομάχης με τον Απόλλωνα Ράχης, στο εναρκτήριο παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας που διεξήχθη στο γήπεδο της Ανδρομάχης.
Αυτή η απώλεια των δύο βαθμών για την Ελπίς Ανδρομάχης στοίχησε την πρωτιά που κατείχε στον βαθμολογικό πίνακα καθώς υποχώρησε στην 3η θέση έχοντας 14 βαθμούς, σε αντίθεση με τον Απόλλωνα Ράχης που παρέμεινε στην 7η θέση με 11 βαθμούς.
Το παιχνίδι ήταν πολύ ανοικτό και γρήγορο με συνεχείς εναλλαγές του σκορ, με την γηπεδούχο ομάδα να προηγείται στο ημίχρονο 3-2 με ανατροπή του σκορ, την οποία όμως δεν κράτησε στο δεύτερο μέρος, καθώς οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν, παίρνοντας εν τέλει τον πολύτιμο εκτός έδρας βαθμό.
Φάσεις και γκολ.
Μόλις στο πρώτο λεπτό ο Γκουνέλας αστόχησε στο σουτ που επιχείρησε από καλή θέση.
Στο 6΄  σουτ του Ταφραλή, η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.
Στο 7΄  ο Γιάννης Κατής μετά από  ατομική ενέργεια και σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μπαμπαΐτη ανοίγοντας το σκορ για τον Απόλλων  0-1.
Στο 8΄  συρτό σουτ του Κελέρογλου και νέο σουτ στην κίνηση από τον Ταφραλή εντός περιοχής, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Θωμόπουλου ισοφαρίζοντας σε 1-1.
Στο 10΄  ο Γιάννης Κατής με πλασέ έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του 1-2, σημειώνοντας το δεύτερο προσωπικό τέρμα.
Στο 15΄  ατομική ενέργεια και σουτ του Στέργιου Γκουνέλα μέσα από την περιοχή, η μπάλα καρφώθηκε στα δίχτυα για το 2-2.
Στο 16΄  πλασέ του Π. Καρακούση, η μπάλα έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι άουτ.
Στο 17΄  σουτ του Ταφραλή, η μπάλα πέρασε πάνω τα δοκάρια άουτ.
Στο 22΄  έγινε η ολική ανατροπή του σκορ καθώς ο Βασίλης Ταφραλής με πλασέ έγραψε το 3-2.
Στο 45΄  γύρισμα του Τζήκα από δεξιά και πλασέ του Ταφραλή, μπλόκαρε ο Θωμόπουλος.
Στο 45΄+ 1΄  παραλίγο αυτογκόλ για την Ελπίδα σε κεφαλιά του Κουϊμτζίδη έπειτα από το φάουλ γέμισμα του Ι. Κατή, με τη μπάλα να χτυπάει στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Μπαμπαΐτη.
Στο 55΄   δυνατό σουτ του Τζήκα, απέκρουσε στην αριστερή πλευρά σε κόρνερ ο Θωμόπουλος.
Στο 64΄  ο Ι. Κατής εκτέλεσε κόρνερ και ο Νίκος Καρακούσης με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της δεξιάς γωνίας του τέρματος του Μπαμπαΐτη διαμορφώνοντας το τελικό 3-3.
Στο 69΄  ο Τζήκας από δεξιά έκανε το γύρισμα, το πλασέ όμως του Ταφραλή από θέση βολής το απέκρουσε σε κόρνερ ο γκολκίπερ του Απόλλωνα.
Στο 77΄  έπειτα από το φάουλ γέμισμα του Ι. Κατή ο Μπουρονίκος σκόραρε με σουτ, ωστόσο το γκολ δεν μέτρησε για οφσάιντ.
Στο 90΄  και στο 90΄ + 2΄  ο Ταφραλής σκόραρε δις από κοντινή απόσταση, όμως τα τέρματα ακυρώθηκαν ως οφσάιντ.
Στο 90΄+ 4΄  κόρνερ του Τζήκα , σουτ του Βογιατζή από το ύψος του πέναλτι, η μπάλα πάνω στα χέρια του τερματοφύλακα.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ.  Τάσος Ασλανίδης με βοηθούς τους κ.κ.  Άγγελο Χατζηγιάννη, Βαγγέλη Σταφίδα.
Οι συνθέσεις των ομάδων 
Ελπίς Ανδρομάχης (Γιάννης Συμεωνίδης): Μπαμπαΐτης,  Παπαζήσης (46΄   Βογιατζής),  Γερ. Φωτόπουλος (46΄   Μαγιώνας),  Γεωργιάδης,  Κουκάρας,  Κουϊμτζίδης (67΄  Μπούσιος),  Γκουνέλας,  Ταφραλής,  Κελέρογλου,  Κυπαρίσσης (83΄  Καραδήμος),  Τζήκας.
Απόλλων Ράχης (Κώστας Τριανταφύλλου): Θωμόπουλος,  Βαϊτσόπουλος (40΄  λ.τ.   Χ. Βελέντζας),  Κ. Κατσαμάγκας,  Μπαμπέτας,  Αβριωνίδης,  Μπουρονίκος,  Ν. Καρακούσης,  Κ. Τριανταφύλλου,  Χ. Κατσαμάγκας (83΄  Τακούλας),  Π. Καρακούσης,  Ι. Κατής.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This