Επιλογή Σελίδας

Προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας πήρε ο Βατανιακός που επιβλήθηκε με 1-0 του Ερμή Εξοχής στον 1ο προημιτελικό που διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης στο γήπεδο του Βατάν.

Οι Βατανιώτες έκαμψαν την αντίσταση του Ερμή στο φινάλε με τον Τσιώμη να πετυχαίνει το νικητήριο γκολ στο 90’+2′ με σουτ μέσα από την περιοχή, στέλνοντας τη μπάλα πρώτα στο δοκάρι και εν συνεχεία στα δίχτυα του Δεληγιαννίδη, ολοκληρώνοντας έτσι όμορφο ομαδικό συνδυασμό.

Ο κακός αγωνιστικός χώρος δε βοήθησε τις δυο ομάδες, παρόλα αυτά, υπήρχε καλός ρυθμός κατά διαστήματα, με τον Βατανιακό να εντείνει την πίεσή του στο τελευταίο τέταρτο και να δικαιώνεται στην εκπνοή απέναντι στο “συγκρότημα” του Χρήστου Βελώνη που προσπάθησε να κάνει τη “ζημιά” στις αντεπιθέσεις.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μέγας με βοηθούς τη Δ. Τσικλητάρη και τον Αδαμαντίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Βατανιακός (Γιώργος Ποτουρίδης): Ευθυμιάδης, Πολυχρονιάδης (66′ Αδαμόπουλος), Δερμισης, Παντζιάλας, Κολαξίδης, Ανανιάδης (46′ Οικονόμου), Μότσιας (46′ Παπαδόπουλος), Τσιώμης, Παρδάλης, Καλαϊτζίδης (73′ Δαδάκος), Καραμανώλας (73′ Μητράκας).

Ερμής Εξοχής (Χρήστος Βελώνης): Δεληγιαννίδης Α., Σαββίδης Χ., Βελώνης, Βασιουρής, Σάμπα, Κοσμίδης (90′ Δεληγιαννίδης Χ.), Γεωργαντάς (90′ Παπαδόπουλος Χ.), Εγγλέζος, Σαββίδης Κ. (86′ Δεληγιαννίδης Κ.), Βελώνης Δ. (55′ Παπαγιαννόπουλος), Μπαμπατζιάνης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This