Επιλογή Σελίδας

Μετά από μία κακή εμφάνιση η Καστοριά υπέκυψε φυσιολογικά, στο γήπεδο των Νέων Επιβατών, γνωριζοντας την ήττα από τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου με 3-0.

Στο 1΄ κόρνερ για τους γηπεδούχους, έδιωξαν οι αμυντικοί. Στο 10΄ ο Tarelli εκτέλεσε κόρνερ απευθείας άουτ. Στο 13΄ μετά από σέντρα του Φροσύνη από τα αριστερά, η φάση σταμάτησε αφού υποδείχθηκε από τον ρέφερι επθετικό φάουλ στον Παναγιωτίδη. Στο 14΄ η μπαλιά του Μηλιάτη για τον Σαββόπουλο, ο τελευταίος υποδείχθηκε σε θέση οφ σάιντ.

Στο 18΄, ωραία προσπάθεια του Tarelli από αριστερά, έσπασε στους Σαββόπουλο και Πάλλα, δεν την βρήκε κανείς τους, η μπάλα κατέληξε στον Μανακίτσα, το σουτ του οποίου, έξω από την περιοχή κατέληξε ψηλά άουτ. Στο 20΄ ο Κατσιάκης εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά, έδιωξε η άμυνα και στην συνέχεια η σέντρα από τα δεξιά του Νικολίτσα Σπ., έφυγε άουτ. Στο 21΄ κόρνερ από τα αριστερά του Νικολίτσα Σπ., έδιωξε ο Κοσμίδης και στην συνέχεια απομάκρυνε ο Μηλιάτης. Στο 22΄ ο Θεοδωρίδης μπήκε στην περιοχή, έσπασε στον Νικολίτσα Σπ., ο οποίος δεν βρήκε τη μπάλα. Στο 23΄ ωραίος συνδυασμός Σβίρου και Πάλλα, ο τελευταίος πάσαρε κάθετα στον Σαββόπουλο, ο οποίος έκανε σέντρα από τα δεξιά, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 26΄ μετά από μπαλιά του Παναγιωτίδη, ο Πάλλας υποδείχθηκε σε θέση οφ σάιντ. Στο 28’ ο Κατσιάκης εκτέλεσε φάουλ αλλά ο Κοσμίδης μπλόκαρε τη μπάλα.

Στο 31΄ωραία προσπάθεια του Μαντού, ο οποίος έκανε κάθετη πάσα στον Tarelli, που έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, αλλά ο Σαββόπουλος δεν πρόλαβε τη μπάλα. Στο 32΄ κάθετη πάσα του Μαντού, για τον Σαββόπουλο, πρόλαβε η άμυνα κι απομάκρυνε τη μπάλα. Στο 33΄ μετά από εκτέλεση φάουλ του Φροσύνη από τα αριστερά, ο Ιωσηφίδης με κεφαλιά μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ 1-0. Στο 36΄ το φάουλ του Χασάι, από τα δεξιά μπλόκαρε ο Παπαδόπουλος. Στο 41΄ο Φροσύνης έκανε σέντρα από τα αριστερά, δεν την βρήκε τη μπάλα ο Μετάι και ο Θεοδωρίδης πρόλαβε τον Κοσμίδη κι έκανε το 2-0. Στο 44΄το κόρνερ του Κατσιάκη από τα αριστερά έδιωξε ο Χασάι. Στο 45+΄ο Μηλιάτης πάσαρε κάθετα στον Tarelli, αλλά απέκρουσαν οι αμυντικοί σε κόρνερ, το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο, αφού στην εκτέλεση του Χασάι μπλόκαρε τη μπάλα, ο τερματοφύλακας.

Στην επανάληψη είχαμε το ίδιο σκηνικό. Το ντιζαβαντάζ των δύο γκολ βάρυνε τα πόδια των παικτών της Καστοριάς, οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί κι ευτυχώς που ο γκολκίπερ Κοσμίδης ήταν σε ετοιμότητα. Το 3ο γκολ των γηπεδούχων ήταν απλά το “κερασάκι” στην τούρτα κι ήρθε σαν επιστέγασμα της πολύ καλής τους εμφάνισης,

Στο 46΄ ο Κατσιάκης δέχθηκε κάθετη μπαλιά, αλλά πλάσαρε, μέσα από την περιοχή, ψηλά άουτ. Στο 47΄ μια κάθετη μπαλιά στον Θεοδωρίδη, που έσπασε για τον Κατσιάκη, το πλασέ του οποίου, μεσα απο την περιοχή, έφυγε ψηλά άουτ. Στο 48΄ του σουτ του Μετάι έφυγε ψηλά άουτ. Στο 50΄ το φάουλ του Χασάι έδιωξε η άμυνα. Στο 58΄ένα φάουλ για την Θύελλα πέρασε άουτ.

Στο 62΄ ο Κοσμίδης εξουδετερωσε εκτέλεση κορνερ και του έγινε μάλιστα κι επιθετικό φάουλ. Στο 70΄ κάθετη μπαλιά του Θεοδωρίδη στον Κατσιάκη, αυτός πλάσαρε, μέσα από την περιοχή, αλλά ο Κοσμίδης απέκρουσε ενστικτωδώς. Στο 72΄ το πλασέ του Κατσιάκη μπλόκαρε ο Κοσμίδης. Στο 75΄ σε φάουλ του Μαντού, ο Τσολάκης δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα και ο Χασάι, που έγινε ο αποδέτης της μπάλας, έπιασε κεφαλιά αλλά μπλόκαρε ο Παπαδόπουλος.

Στο 78΄ σε σουτ του Tarelli, η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 80΄ μια εκτέλεση κόρνερ για τους γηπεδούχους έδιωξε ο Κοσμίδης. Στο 82΄ μετά από φάουλ του Σβίρου, το σουτ του Tarelli έφυγε άουτ. Στο 84΄ φάουλ από τα δεξιά του Χασάι, η μπάλα πέρασε απευθείας άουτ. Στο 88΄ το σουτ του Σολωμονίδη έφυγε ψηλά άουτ. Στο 89΄ το σουτ του Δαβή, μπλόκαρε ο Κοσμίδης. Στο 89′ ο Θεοδωρίδης με πλασέ, μέσα από την περιοχή, έκανε το 3-0.

Πολύ καλή ήταν η διαιτησία του κ. Μαυρίδη Θωμά και των βοηθών του κ.κ. Σαμαρά Αναστάσιου και Χριστοδούλου Κωνσταντίνου, άπαντες της Ε.Π.Σ. Ημαθίας.

Θύελλα Σαρακηνών ΠΑΣ: Παπαδόπουλος, Πορτοκαλάς, Ιωσηφίδης, Νικολαΐδης,, Πολυζάς, Νικολίτσας Γεωργ. (87΄Σολομωνίδης), Μετάι., Νικολίτσας Σπ.,, Θεοδωρίδης, Κατσιάκης (74΄Thelliez), Φροσύνης (82΄Κόμνος).

Καστοριά: Κοσμίδης, Σβίρος, Μαντώς, Χασάϊ, Παναγιωτίδης, Tarelli, Πάλλας, Μηλιάτης, Γκέγκας, Μανακίτσας, Σαββόπουλος (65΄ Τσολάκης)

Πηγή: Kastoria FC the official

Pin It on Pinterest

Shares
Share This