Επιλογή Σελίδας

Αν και καλύτερος ο Εδεσσαϊκός γνώρισε την ήττα με σκορ 3-2 από τον Μακεδονικό Φούφα μέσα στην Έδεσσα.

Το παιχνίδι ήταν καλό με τους γηπεδούχους να είναι ανώτεροι σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και να δείχνουν ότι θα είναι οι τελικοί νικητές στο παιχνίδι, αλλά στο τέλος αυτοκτόνησαν δεχόμενοι δύο τέρματα από τους φιλοξενούμενους, που δεν παράτησαν την μάχη και δικαιώθηκαν φεύγοντας με την νίκη από την Έδεσσα.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν φουριόζοι και μόλις στο 5’ προηγήθηκαν με τον Σάββα Σαμαρά για να απαντήσουν οι φιλοξενούμενοι στο 48’ όταν κέρδισαν πέναλτι και ο Νίκος Χάιτας που το εκτέλεσε ισοφάρισε το σκορ.

Στο 83’ ο Λιριόν Τσάνι με πλασέ έδωσε προβάδισμα στον Εδεσσαϊκό και εκεί που όλα έδειχναν ότι θα πάρουν το τρίποντο, καταλογίστηκε πέναλτι στο 90’ για τον φιλοξενούμενους και ο Νίκος Χάιτας ευστόχησε και πάλι για να γράψει το 2-2 για τον Μακεδονικό, ενώ σε αυτή την φάση ο Σεραφείμ Μωυσίδης αντίκρυσε δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε.

Στις καθυστερήσεις οι φιλοξενούμενοι έκλεψαν το τρίποντο με σουτ του Νίκου Χάιτα που παράλληλα σημείωσε χατ τρικ.

Πολλά παράπονα έχει ο Εδεσσαικός, από την διαιτησία των κ.κ Ασλανίδη, Τραούδα, Φωτιάδου (Πιερίας).

Εδεσσαϊκός (Ευθύμης Πολυτίδης): Ηλιόπουλος, Μωυσίδης, Πρέτσι, Μαγγίζης, Πελτέκης, Κεσίδης, Καραγιάννης, (86’ Μίσκος), Τσάνι, Σαμαράς, (65’ Ιωάννου), Κυζιρίδης, Ξανθόπουλος, (75’ Σούκιας).

Μακεδονικός (Νίκος Κατακαλίδης): Δημητριάδης, Βασάκης, Σερσέμης, Παππάς, (76’ Μητσόπουλος), Ρέλκας, Σεκουλίδης, Θεοδουλίδης, Καλογιαννίδης, (76’ Ηλιάδης), Χάιτας, (90’+7’ Ρωσίδης), Σπανδωνίδης, (66’ Καλόγηρος), Τοπάλης

Πηγή: Αριδαία 365

Pin It on Pinterest

Shares
Share This