Επιλογή Σελίδας

Επιβλητικό ήταν το πέρασμα του ΓΑΣ Σβορώνου από την Κοζάνη με την ομάδα της Πιερίας να επικρατεί 4-2 της ΑΕ Ποντίων Κοζάνης στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο Στάδιο της πόλης για την 4η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα της Πιερίας έδωσε συνέχεια στις νίκες μετά το παρθενικό “τρίποντο” της προηγούμενης αγωνιστικής επί του ΠΑΟΚ Κρηστώνης και ανέβηκε στην 4η θέση του πίνακα με 7 βαθμούς.

Οι παίκτες του Νίκου Θεοδοσιάδη μπήκαν αποφασισμένοι στο χορτάρι και πριν συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων, χάρη σε γκολ του Κυρτέγου στο 6′ με σουτ έπειτα από μπαλιά του Κυπαρίσση και του Κυπαρίσση στο 14′ με κοντινή κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Τσολακίδη.

Ωστόσο, ένα διάστημα 5 λεπτώ ήταν αρκετό για το νεανικό σύνολο των Ποντίων να ισοφαρίσει στο 2-2.

Συγκεκριμένα, στο 20′ ο Τσελέπης με ωραίο σουτ έκανε το 1-2 για την ΑΕ Ποντίων ενώ στο 24′ ο Ντόβας με διαγώνιο σουτ έφερε το ματς στα ίσα, διαμορφώνοντας το 2-2.

Το ισόπαλο αποτέλεσμα διατηρήθηκε έως το 48′ οπότε και οι Σβορωνιώτες πήραν ξανά το προβάδισμα με κεφαλιά του Κατσαμάγκα έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Τσολακίδη.

Στο 55′ οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Λιάκου με δεύτερη κίτρινη-κόκκινη κάρτα.

Τη νίκη για το πιερικό συγκρότημα “σφράγισε” ο Κατσαμάγκας στο 81′ ο οποίος αφού έκλεψε τη μπάλα, εισήλθε στην περιοχή των Κοζανιωτών και με διπλή προσπάθεια νίκησε τον Καλιαμπάκα διαμορφώνοντας το τελικό 2-4.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χρυσέλης με βοηθούς τους Σκούτα και Τσιρώνα της ΕΠΣ Χαλκιδικής.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΕΠ Κοζάνης (Εουτζένιο Σένα): Καλιαμπάκας, Λιάκος, Κιρκιλιανίδης, Παπαναστασίου, Δάλλης (65′ Μιχαηλίδης), Τσελέπης (85′ Τζημολάκας), Κουλούσιας, Σάλλα, Αδαμόπουλος, Ντόβας, Παπαζήσης (75′ Βασίλτσης).

ΓΑΣ Σβορώνου (Νίκος Θεοδοσιάδης): Κούζας, Καραγκούνης, Κωτσιόπουλος, Δημητρίου, Δημήνας (46′ Κόλα) , Ναρίνογλου, Μυστρίδης, Κυπαρίσσης (79′ Λαγδαρής), Κυρτέγος (70′ Μακράκης), Μυρωτής (46′ Κατσαμάγκας), Τσολακίδης (70′ Σιδηρόπουλος).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This