Επιλογή Σελίδας

Τους βαθμούς της ισοπαλίας μοιράστηκαν η Ακαδημία Βατανιακός 1978 με την Ελπίς Ανδρομάχης, καθώς έμειναν στο στείρο 0-0 στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο του Βατάν, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Με αυτή την συγκομιδή του Ενός βαθμού, η Ελπίς Ανδρομάχης παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, με συγκάτοικο πλέον τον Ερμή Εξοχής έχοντας από 13 πόντους.

Αντίθετα, η Ακαδημία Βατανιακός 1978, με 8 βαθμούς που έχει στο ενεργητικό της, υποχώρησε στην 8η θέση της κατάταξης ισόβαθμη με τον Απόλλων Λιτοχώρου.

Το παιχνίδι ήταν δυνατό με γρήγορες εναλλαγές της μπάλας πάνω στον βαρύ αγωνιστικό χώρο και χαμένες ευκαιρίες για γκολ εκατέρωθεν, ωστόσο, παρά την υπερπροσπάθεια όλων των ποδοσφαιριστών δεν σημειώθηκε κάποιο τέρμα.

Οι κυριότερες φάσεις

Στο 19΄ σέντρα φάουλ του Χατζηιωαννίδη από δεξιά, κεφαλιά του Δράντζιου, η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.

Στο 23΄ δυνατό μακρινό σουτ του Κελέρογλου, απέκρουσε με τα ακροδάχτυλα στην δεξιά του γωνία ο Κ. Γκούτζας και η μπάλα έφυγε κόρνερ.

Στο 29΄ σουτ του Μουλάϊ από μακρινή απόσταση, η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Μπαμπαΐτη, άουτ.

Στο 40΄ έπειτα από το συρτό σουτ φάουλ του Χατζηιωαννίδη από την δεξιά πτέρυγα, το σουτ στην κίνηση από τον Σ. Δημητρίου το εξουδετέρωσε δύσκολα ο Μπαμπαΐτης και στην εξέλιξη της φάσης απομάκρυναν την μπάλα οι αμυντικοί.

Στο 60΄ διαγώνιο σουτ του Γκουνέλα εντός περιοχής, μπλόκαρε σταθερά ο Κ. Γκούτζας.

Στο 74΄ ατομική ενέργεια και σουτ πλασέ του Μυρτολλάρι από θέση βολής, ο γκολκίπερ της Ελπίδας Μπαμπαΐτης έδιωξε σωτήρια την μπάλα με τα πόδια κρατώντας την εστία του ανέπαφη.

Στο 75΄ άστοχο διαγώνιο σουτ του Γκουνέλα από πλεονεκτική θέση.

Στο 86΄ συρτό σουτ φάουλ του Τζήκα από καλή θέση, η μπάλα πέρασε ελάχιστα από το δεξί δοκάρι του Κ. Γκούτζα άουτ.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Λευτέρης Μπίνιας με βοηθούς την κα. Βασιλεία Τσικλητάρη και τον κ. Παναγιώτη Μερτζεμέκη.

Ακαδημία Βατανιακός 1978 (Γιώργος Ποτουρίδης): Κ. Γκούτζας, Χατζηϊωαννίδης, Πίργκου, Δράντζιος, Τασίδης, Μυρτολλάρι, Αποστολίδης, Μουλάϊ, Π. Κατσαμάγκας, Σ. Δημητρίου (87΄ Φιρινίδης), Γκιόκα (7΄ λ.τ. Πατσιοδήμος – 71΄ Παλέγδας).

Ελπίς Ανδρομάχης (Γιάννης Συμεωνίδης): Μπαμπαΐτης, Παπαζήσης, Μαγιώνας, Γεωργιάδης, Κουκάρας, Κελέρογλου, Γκουνέλας, Ατανάσωφ (30΄ λ.τ. Κουϊμτζίδης), Καραδήμος (71΄ Γερ. Φωτόπουλος), Κυπαρίσσης, Τζήκας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This