Επιλογή Σελίδας

Με καρέ τερμάτων ο Απόλλων Λιτοχώρου πέρασε από το “Ιωάννης Καλλιανίδης” επικρατώντας του Εθνικού Κατερίνης με 4-1, σε αναμέτρηση για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Η ομάδα του Σάκη Λιάγκα πέτυχε τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα και έφτασε τους 7 βαθμούς που την φέρνουν ισόβαθμη με ΑΕ Περίστασης, Ακαδημία Βατανιακός και Απόλλωνα Ράχης στην 6η θέση του πίνακα.

Οι Σταθμιώτες υποχώρησαν στην βαθμολογία πέφτοντας στην 4η θέση την οποία μοιράζονται με τον Ερμή Εξοχής, με τις δύο ομάδες να έχουν από 10 βαθμούς.

Το 0-1 έγινε στο 7′ με γκολ του Λιάγκα.

Στη συνέχεια ανέλαβε δράση για τους Λιτοχωρίτες ο Κουκουνάρας που έκανε χατ τρικ.

Συγκεκριμένα έγραψε το 0-2 που ήταν και σκορ ημιχρόνου στο 36′ ενώ στο β’ μέρος πέτυχε άλλα δύο γκολ, στο 50′ και στο 90′.

Για τους γηπεδούχους μείωσε προσωρινά σε 1-3 ο Σκαμαγκάς στο 84′.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Διακουμάκος με βοηθούς τους Κουτσικανίδη και Γιαμούζη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Εθνικός Κατερίνης (Σάκης Παντελιάδης): Βαβατσιούλας, Δελίδης (46′ Σκαμαγκάς), Τζιάμας (45′ Παντελιάδης), Νικολαΐδης (46′ Γκατζούνης), Θωμαΐδης, Γεμενετζίδης, Σοφιανίδης, Αγγέλου, Μυστρίδης, Δεληγιαννίδης, Μάνης Α. (70′ Τσάτσος).

Απόλλων Λιτοχώρου (Σάκης Λιάγκας): Παπαθανασίου, Ντάτσι, Φούφι, Φουρκιώτης, Κλιγγόπουλος, Μάνος, Ζαχουδάνης (90′ Κολωνιάρης), Μαύρος (85′ Κουτσιμάνης), Κουκουνάρας, Χούτας, Λιάγκας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This