Επιλογή Σελίδας

Παίζοντας άριστα το σύστημα των αντεπιθέσεων και οργανωμένη άριστα στην άμυνα η ΑΕΠ Κοζάνης πήρε σπουδαίο διπλό στην Πτολεμαΐδα επί του Μακεδονικού Φούφα για την 3η αγωνιστική της Γ΄ Εθνικής.

Το παιχνίδι έγινε κάτω από συνεχή βροχόπτωση που σίγουρα επηρέασε τους παίκτες.

Τα «μωρά» του Ευγένιο Σένα βρίσκονται έτσι μόνα στην 2η θέση πίσω από την Κοζάνη και δείχνουν ότι θέλουν να διαψεύσουν όλες εκείνες τις Κασσάνδρες που ήθελαν την ΑΕΠ την 1η ομάδα που θα υποβιβαστεί.

Μια νίκη που πανηγυρίστηκε έξαλλα τόσο από παίκτες και προπονητή όσο και από τους φιλάθλους της ομάδας που την ακολούθησαν στην Πτολεμαΐδα.

Από την άλλη ο Μακεδονικός Φούφα που είχε ακόμα μια απώλεια στην έδρα του είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά υστερούσε και πάλι στην τελική ενέργεια μη βρίσκοντας και εύκολα λύσεις απέναντι στην καλά οργανωμένη άμυνα της ΑΕΠ.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή χωρίς όμως να γίνονται απειλητικοί με τους φιλοξενούμενους να ψάχνουν κάτι καλό στη κόντρα.

Με την έναρξη της επανάληψης ο Νίκος Κατακαλιδης έκανε 4 αλλαγές βάζοντας Τοπάλη, Σπανδωνίδη, Καλόγηρο και Μητσόπουλο στις θέσεις των Ηλιάδη, Παπά, Καρασιούνα και Καλογιαννίδη προσπαθώντας να διορθώσει τα κακώς κείμενα αλλά το γρήγορα γκολ της ΑΕΠ τον φόρτωσε με άγχος και όσο και αν προσπάθησε δεν μπόρεσε να πάρει ούτε το βαθμό.

Πριν την έναρξη του αγώνα η διοίκηση του Μακεδονικού Φούφα έδωσε τιμητική πλακέτα στον γιατρό της ομάδας Δημήτρη Χρήστου ως ελάχιστη αναγνώριση της προσφοράς του στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια.

Μόλις στο 2ο κόρνερ Ηλιάδη απέκρουσε δύσκολα ο Καλιαμπάκας, προβολή Σερσέμη μπλόκαρε ο τερματοφύλακας της ΑΕΠ.

Στο 25ο σουτ Τζελέπη η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω από το αριστερό δοκάρι και στο 38ο ο Χάιτας μπήκε από δεξιά στη περιοχή σέντραρε αλλά ο Βασσάκης δεν ήταν στη πορεία της μπάλας.

Στην επόμενη φάση κόρνερ από τον Σερσέμη ο Παπάς δεν μπόρεσε από κοντά να σκοράρει.

Στο 50ο ο Τζημολάκας εκτέλεσε κόρνερ η μπάλα έφτασε στον αφύλακτο Κουλούσια που με δυνατό σουτ έκανε το 0-1. Έξι λεπτά μετά  κόρνερ Τοπάλη ο Ρέλκας με το κεφάλι βρήκε τον Σεκουλίδη που σούταρε για να διώξουν στη γραμμή οι αμυντικοί.

Λίγο μετά ο Τσελέπης μπήκε στη περιοχή, γύρισε τη μπάλα αλλά προ του Κουλούσια έδιωξε ο Σιδηρόπουλος. Στο 66ο σουτ Κουλούσια εκπληκτική απόκρουση Δημητριάδη σε κόρνερ.

Με τη συμπλήρωση 74 λεπτών σουτ Σπανδωνίδη μέσα από τη περιοχή έφυγε ψηλά άουτ. Δέκα λεπτά μετά εκτέλεση φάουλ από τον Τοπάλη κεφαλιά Σεκουλίδη άουτ.

Διαιτητής: Ρηγόπουλος (Σ.Δ. Ημαθίας)

Βοηθοί: Ζουρνατζίδης – Μπέκας (Σ.Δ. Ημαθίας) Κίτρινες είδαν οι Παπαναστασίου, Τζημολάκας, Κουλούσιας, Σιδηρόπουλος, Δημητριάδης.

Μακεδονικός Φούφα: Δημητριάδης, Παπάς (46ο Καλόγηρος), Σιδηρόπουλος, Σεκουλίδης, Σερσέμης, Καλογιαννίδης (46ο Τοπάλης), Ρέλκας, Καρασιούνας (46ο Μητσόπουλος), Χάιτας, Βασσάκης, Ηλιάδης (46ο Σπανδωνίδης)

ΑΕΠ Κοζάνης: Καλιαμπάκας, Αδαμόπουλος, Τζημολάκας (71ο Καραγιαννίδης), Δαλλής, Παπαναστασίου, Κιρκιλιανίδης, Λιάκος (87ο Μιχαηλίδης), Κουλούσιας, Τσελέπης (81ο Μ. Σάλλα) , Ρ. Σάλλα, Ντόβας.

Πηγή: e-ptolemeos

Pin It on Pinterest

Shares
Share This