Επιλογή Σελίδας

Ο ΑΓΣ Ιωαννίνων ηττήθηκε με 64-87 από την Δόξα Λευκάδας, στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ιωαννίνων, σε αγώνα για την 8η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Β’ Εθνικής Κατηγορίας.

Η τεράστια διαφορά δυναμικότητας και στόχων φυσικά μεταξύ των δύο μηχανών δεν άφησε ήδη από τα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά της συνάντησης περιθώριο στους γηπεδούχους για να κάνουν ένα απόλυτο ντέρμπι το εν λόγω παιχνίδι, με τους φιλοξενούμενους να χτίζουν ήδη από την αρχή αξιοπρόσεκτα προβαδίσματα και μεγαλώνοντάς τα με γεωμετρική πρόοδο μέχρι και το πέρας της αναμέτρησης κατάφεραν να φτάσουν σε μια αρκετά ξεκούραστη νίκη που τους επεκτείνει πια στους 12 βαθμούς με την πέμπτη τους επιτυχία σε επτά αγώνες (71% επιτυχία) και τους θέτει και πάλι κοντά στο κυνήγι της πρώτης τετράδας του βαθμολογικού πίνακα του γκρουπ.

Από την άλλη μεριά, η ομάδα από τα Ιωάννινα συνεχίζει να μετράει μόνο ήττες στα μέχρι πρότινος δείγματα γραφής της και πέφτοντας πια στο 0 -7 φαντάζει μαζί με τον Ολυμπιακό Βόλου ως τα απόλυτα φαβορί για την απευθείας πτώση από τη Β στην Γ Εθνική – με τη μεταξύ τους μονομαχία στις 10 Δεκεμβρίου για την 10η αγωνιστική να φαντάζει ιδιαίτερα καίρια.

Διαιτητές: Τσιαπλής, Παπανικολάου, Λυγούρας.

Δεκάλεπτα: 14-26, 35-43, 47-69, 64-87.

ΑΓΣ Ιωαννίνων (Ασπρούδης): Ντούτσης, Κοντός, Κολότσιος 9 (3), Τσατάλας 14 (1), Τσόλης, Ζαφειρούδης 17 (3), Ντούμας, Τριπολίδης 5 (1), Καραθανάσης 3, Τζιφάκης 2, Στεφάνου 14 (4).

ΑΕ Δόξα Λευκάδας (Ζαφειρούδης): Μάνα 2, Χείλαρης 15 (2), Αργυρός, Βακουφτσής 9 (1), Ντόβας 3 (1), Τσιαβές 18 (2), Μάλφας, Μανάκας 26, Αδαμόπουλος 7, Βαγενάς 7.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This