Επιλογή Σελίδας

Τα Τρίκαλα Basket επικράτησαν με 75-74 του Βίκου Ιωαννίνων, στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Κατσιμήδου Τρικάλων, σε αγώνα για την 8η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Β’ Εθνικής Κατηγορίας.

Το παιχνίδι της σεζόν μέχρι στιγμής δεν έγινε φυσικά πουθενά αλλού πέρα από τη Θεσσαλία, εκεί όπου η νεοσύστατη ομάδα των Τρικάλων ξεπερνώντας το πολύ μουδιασμένο της ξεκίνημα, όταν και βρέθηκε ακόμα και με διψήφιες αποστάσεις πίσω στον πίνακα του σκορ βρήκε τα πατήματά της και εν τέλει επικράτησε του αήττητου μέχρι στιγμής Βίκου στο νήμα. Ουσιαστικά, ακόμα και αν η αρμάδα από τα Ιωάννινα πάλεψε με όλες της τις δυνάμεις να κλέψει το ματς μέσα από τα χέρια των γηπεδούχων δεν τα κατάφερε, με τους Θεσσαλούς να φτάνουν χάρις σε μια νίκη ψυχής -ακόμα μια μετά το φοβερό διπλό στη Λευκάδα την περασμένη εβδομάδα- στους 13 βαθμούς πλέον και απέχουν μόλις έναν από την απόλυτη κορυφή και τον πρωτοπόρο και με ρεπό σήμερα Έσπερο Λαμίας.

Διαιτητές: Αγραφιώτης Ι., Λουλουδιάδης, Πράττος.

Δεκάλεπτα: 22-22, 38-37, 57-49, 75-74.

Tρίκαλα Basket (Φόρος): Μήνου 12 (4), Κολότσιος 3, Παπαχρήστος 16 (2), Μπαζούκης 2, Μοσχόπουλος, Ράπτης 14, Μπουργανός 5 (1), Τριανταφύλλου 3 (1), Ψύρρας 3 (1), Δέσπος 9, Βαβάτσικος 8, Νέσσης.

Βίκος ΑΟ Ιωαννίνων (Κωστόπουλος): Αναγνωστάκης 20 (6), Μαυρογιάννης 8 (2), Ιωανανίδης 2, Τσιλούλης 16 (1), Πάτρας 6 (1), Καλαμπάκας 21 (2), Σταυρόπουλος 1, Δήμος, Αντωνίου, Λαμπρόπουλος, Βράκας, Κοτσάνος.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This