Επιλογή Σελίδας

Να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα θέλει ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου που το απόγευμα της Κυριακής υποδέχεται τον Ολυμπιακό Βόλου, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής,

Η ομάδα της Πιερίας μετά το “διπλό” επί του ΑΟ Χανιώτης θέλει να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς και να πετύχει την πρώτη εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα, απέναντι σε έναν ιστορικό αντίπαλο που θεωρείται και ένα από τα φαβορί του ομίλου.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με σαββατιάτικη προπόνηση, μετά το τέλος της οποίας γνωστοποιήθηκε η αποστολή. Σε αυτή δε συμπεριλήφθηκαν οι τραυματίες Ξυδούς, Π. Παπαδόπουλος και Τόσκας καθώς και ο Συμεωνίδης ενώ απών θα είναι και ο Παναγιώτης Γιαζιτζόγλου που θα εκτίσει την τρίτη και τελευταία αγωνιστική της ποινής από την κόκκινη κάρτα που είχε δει στον εντός έδρας αγώνα της πρεμιέρας με την Καστοριά.

Αναλυτικά, στα πλάνα του προπονητή Δημήτρη Παυλίδη συμπεριλήφθηκαν οι τερματοφύλακες Πατσιογεώργος, Τσιλεγγερίδης, Παπαδόπουλος Β. καθώς και οι Κόλα, Γκιώνης, Κατσάρας, Φυτόπουλος, Καρτσαμπάς, Ιντζόγλου, Ζουκάν, Δαλαμήτρας, Κριεμάντι, Μαργαρίτης, Τουλίκας, Τρούμπαλος, Σεχολάρι, Κωτσιαρίδης, Μπατζώνης, Χατζηπουργάνης, Τσενικλής Λαμπίρης.

Μπορεί να είναι εικόνα ‎6 άτομα, άτομα που στέκονται και ‎κείμενο που λέει "‎Εθνική ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 「 ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 2022/2023 INDIAKOS LOT Vرs 1937 ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ RமNSE ΣΥΛΛΟΓΟΣΝ 일호 OMNOS ΕΤΟΣ 1951 ΙΔΡΥΣΗΣ IMaeil ΕΘΝΙΚΟΣ N. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ Όμιλος -3" Αγωνιστική Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022 Δημοτικό Γήπεδο Νέου Κεραμιδίου Κατερίνης :15.00 TIMH ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ PRICE € 10 TICKET Συμπεριλαμβάνεται ΦΠa AIMMKH ΠΟΔΟΣ ΜΟΣΠΟΝΔΙΑ PUNNN‎"‎‎

Pin It on Pinterest

Shares
Share This