Επιλογή Σελίδας

Σημαντική νίκη στη “μάχη” της κορυφής πήρε η ΑΕ Περίστασης που επικράτησε με 2-1 του Εθνικού Κατερίνης στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Η ομάδα του Διονύση Τοκατλίδη έφτασε τους 7 βαθμούς και παραμένει στην 6η θέση μαζί με τον Απόλλωνα Ράχης, μείωσε όμως τη διαφορά από τον σημερινό της αντίπαλο σε 3 βαθμούς. Ο Εθνικός παρέμεινε στην 1η θέση αλλά έχει πλέον “συγκάτοικο” τον Ερμή Εξοχής, ο οποίος έχει κάνει και το ρεπό του.

Πριν συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο ο Λαζαρίδης έκανε το 0-1 για τους Σταθμιώτες.

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να ισοφαρίσουν στο 45’+1′ με γκολ του Νίκου.

Το 1-1 παρέμενε μέχρι το 86′ οπότε και ο Σ. Κουσουρής πέτυχε το νικητήριο γκολ για την ΑΕ Περίστασης, “γράφοντας” το τελικό 2-1.

Στο 90′ ο Λαζαρίδης αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη – κόκκινη κάρτα για διαμαρτυρία στον βοηθό διαιτητή και έτσι οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με δέκα ποδοσφαιριστές. Ο παίκτης του Εθνικού είχε δει την πρώτη κίτρινη κάρτα στο 87′.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παραδεισόπουλος με βοηθούς τη Φωτιάδου και τον Β. Χαλκίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΕ Περίστασης (Διονύσης Τοκατλίδης): Γαβριηλίδης, Μαχαιρίδης (86′ Σταυρίδης), Κουτσουμπέας, Γεροντίδης, Παπαδόπουλος, Νίκου, Ευθυμιάδης, Κλιάνης Α., Χαρτοματζίδης (90’+6′ Κάλτσο), Κουσουρής, Μυστρίδης.

Εθνικός Κατερίνης (Σάκης Παντελιάδης): Βαβατσιούλας, Λαζαρίδης, Τζιάμας (65′ Μάνης Σ.), Νικολαΐδης (80′ Αγγέλου), Θωμαΐδης, Γεμενετζίδης, Σοφιανίδης, Γκατζούνης (54′ Καλαϊτζής), Σκαμαγκάς (65′ Modiga), Δεληγιαννίδης, Δελίδης (54′ Γούτσιος).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This