Επιλογή Σελίδας

Στην 6η θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας παρέμεινε ο Απόλλων Ράχης που κέρδισε στο “Πύρρος Δήμας” του Λιτοχώρου τον Απόλλωνα Λιτοχώρου με 2-1, σε αγώνα για την 5η αγωνιστική.

Ο Απόλλων έφτασε τους 7 βαθμούς και εξακολουθεί να ισοβαθμεί με την ΑΕ Περίστασης που επίσης κέρδισε, με τις δύο ομάδες να είναι πλέον στο -3 από την κορυφή.

Ο Απόλλων έμεινε στους 4 βαθμούς και είναι μαζί με την Ακαδημία Βατανιακός στην 8η θέση (οι Βατανιώτες έχουν κάνει το ρεπό τους).

Και τα δυο γκολ για τον Απόλλωνα Ράχης πέτυχε ο Ι. Κατής.

Στο 45′ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι με τον Κατσαμάγκα και ο Ι. Κατής ευστόχησε κάνοντας το 0-1 με  που ήταν το σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.

Οι Λιτοχωρίτες ισοφάρισαν σε 1-1 με γκολ του Κουκουνάρα στο 75′.

Στο 89′ ο Ι. Κατής με συρτό σουτ έπειτα από σέντρα του Καρακούση διαμόρφωσε το 1-2 χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα της Ράχης.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σεσέντος με βοηθούς τους Νίκολιτς και Λέφα.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Απόλλων Λιτοχώρου: Μαυρόπουλος, Κολωνιάρης, Φούφι, Κλιγγόπουλος, Κάκαλος, Μάνος (73′ Τζάκα), Ζαχουδάνης (73′ Ζαχόπουλος), Μαύρος, Κουκουνάρας, Χούτας, Ντάτσι.

Απόλλων Ράχης: Θωμόπουλος, Βελέντζας Χ., Βαϊτσόπουλος, Μπαμπέτας, Αβριωνίδης, Μπουρονίκος, Καρακούσης Ν., Τριανταφύλλου, Κατσαμάγκας (73′ Ζαΐμι), Καρακούσης Π. (90’+ Σαμσούρης), Κατής Ι. (90′ Χρυσού).

 

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This