Επιλογή Σελίδας

Ένα δραματικό παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο των Ν. Επιβατών, όπου ο Κεραυνός Αγγελοχωρίου και ο Εδεσσαϊκός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1.

Το παιχνίδι ήταν αρκετα καλό ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες και το τελικό αποτέλεσμα αφήνει παραπονεμένες και τις δύο ομάδες, με τους γηπεδούχους να κάνουν μια πολύ καλή εμφάνιση, αλλά να μην αξιοποιούν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν και εν τέλει να παίρνουν τον βαθμό στην τελευταία φάση του αγώνα, χάρη στο τέρμα του Βαγγέλη Πολυζά με κεφαλιά, ενώ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν μια ανάσα από το πρώτο διπλό της φετινής σεζόν, καθώς πήραν κεφάλι στο σκορ στα μέσα της επανάληψης με τέρμα το Λιριάν Τσάνι με κοντινό πλασέ, αλλά προδόθηκαν στην τελευταία φάση του αγώνα δεχόμενοι την ισοφάριση.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Θεοδωρόπουλος, Πάνου, Δούμτσης (Φλώρινας).

Θύελλα Σαρακηνών (Κώστας Γαλτσίδης): Παπαδόπουλος, Κιουλτζόπουλος (80΄ Πορτοκαλάς), Ιωσηφίδης, Νικολαϊδης, Πολυζάς, Γ. Νικολίτσας, Φροσύνης, Σπ. Νικολίτσας, Θεοδωρίδης, Τελιέ (70΄ Δαβής), Κατσιάκης.

Εδεσσαϊκός (Αλέξανδρος Κούρτογλου): Ηλιόπουλος, Πέλκας, (53’ Αβραμίδης),(73’ Πλατσιώτας), Πρέτσι, Μαγγίζης, Μωϋσίδης, Κεσίδης, ,Ξανθόπουλος, Κυζιρίδης, (80’ Χατζηαλεξιάδης), Τσάνι, Καραγιάννης, (80’ Ιωάννου), Σαμαράς.

Πηγή: Αριδαίας 365

Pin It on Pinterest

Shares
Share This