Επιλογή Σελίδας

Στη 2η θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Γ’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας ανέβηκε ο Πιερικός Αστήρ Κάτω Αγιάννη που επιβλήθηκε με 4-3 της Αναγέννησης Σβορώνου σε ένα “χορταστικό” παιχνίδι για την 3η αγωνιστική.

Η ομάδα του Γιώργου Τερζή έφτασε τους 7 βαθμούς όσους έχει και η Κατερίνη FC με τους δυο συλλόγου να είναι στο -2 από την πρωτοπόρο Ακαδημία Κατερίνης 2006.

Η Αναγέννηση Σβορώνου παραμένει η μοναδική ομάδα χωρίς βαθμό στο πρωτάθλημα, εξαιρουμένης της ΑΕ Κούκου που έχει αποχωρήσει.

Ο Δ. Μακρής στο 19′ έβαλε την ομάδα του Σβορώνου σε θέση οδηγού κάνοντας το 0-1.

Οι γηπεδούχοι “απάντησαν” στο 28′ με γκολ του Καλαϊτζίδη με το 1-1 να είναι και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στο 52′ ο Πιερικός Αστέρας που ήταν πολύ καλός στο β’ ημίχρονο πήρε προβάδισμα με 2-1 χάρη σε γκολ του Εφραιμίδη.

Ο Γκούμας στο 55′ ισοφάρισε σε 2-2 για την Αναγέννηση Σβορώνου.

Στο 65′ ο Σταγκίδης έδωσε ξανά προβάδισμα με 3-2 στην ομάδα του Κάτω Αγιάννη.

Το 4-2 έγινε στο 86′ από τον Καλαϊτζίδη.

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο τελικό 4-3 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γκούμα στο 90′, γκολ που ήταν το δεύτερο προσωπικό για τον παίκτη της Αναγέννησης.

Πέραν των τεσσάρων γκολ, η ομάδα του Πιερικού Αστέρα Κάτω Αγιάννη είχε και δύο δοκάρια.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Πιερικός Αστήρ Κάτω Αγιάννη: Στρατηγόπουλος, Παπαδόπουλος, Εφραιμίδης (83′ Γελαστόπουλος), Αδαμίδης, Τσιντώτας, Χαρεϊσβίλι, Δημόπουλος, Ζανέτας, Σταγκίδης (70′ Αμανατίδης), Λαζαρίδης (90′ Ροδίφσης), Καλαϊτζίδης.

Αναγέννηση Σβορώνου: Τρίμμης, Μακρής Δ. (83′ Θεοδώρου), Τράσι (71′ Κτενίδης), Κούτρας, Σκαμπαρδώνης, Τσιρώνης, Ζησόπουλος, Πιτσιλής (50′ Σαρρής), Θεοδώρου, Γκούμας, Μακρής Δ..

Pin It on Pinterest

Shares
Share This