Επιλογή Σελίδας

Συγκλονιστική εξέλιξη είχε ο αγώνας ανάμεσα στην Ακαδημία Γιώτσα και στον ΠΑΟ Κάτω Μηλιάς, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας που έληξε ισόπαλος 3-3.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 2-0 στο 51′ αλλά οι φιλοξενούμενοι που έπαιζαν με δέκα παίκτες από το 34′ με τρία γκολ σε 11 λεπτά, από το 76′ έως το 86′ ανέτρεψαν την εις βάρος τους κατάσταση κάνοντας το 2-3, για να ισοφαρίσει η ομάδα του Αστέριου Γιώτσα σε 3-3 στο 90′.

Έτσι, η Ακαδημία Γιώτσα βρίσκεται πλέον στην 9η θέση της βαθμολογίας με 2 βαθμούς ενώ οι Μηλιώτες είναι 6οι μαζί με ΠΑΟ Κονταριώτισσας και Κεραυνό Μακρυγιάλου, με 4 βαθμούς.

Με τη συμπλήρωση ενός τετάρτου ο Σταυρογιάννης έβαλε μπροστά στο σκορ την Ακαδημία Γιώτσα.

Στο 34′ ο τερματοφύλακας του ΠΑΟ Κάτω Μηλιάς, Δαλαμήτρας αντίκρισε την κόκκινη κάρτα για ανατροπή αντίπαλου ποδοσφαιριστή που ήταν σε προφανή θέση για γκολ.

Η Ακαδημία Γιώτσα έφτασε στο 2-0 με γκολ του Μιχαλήτσιου στο 51′.

Στο 76′ ο Ζάχος έβαλε ξανά στο παιχνίδι τον ΠΑΟ Κάτω Μηλιάς, μειώνοντας σε 2-1.

Σο 81′ ο Λαζαρίδης έφερε το ματς στα ίσα για τον ΠΑΟ Κάτω Μηλιάς ισοφαρίζοντας σε 2-2.

Ο Χήρας στο 86′ έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, διαμορφώνοντας το 2-3.

Ωστόσο, ο Μιχαλήτσιος με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 90′ του αγώνα “έγραψε” το τελικό 3-3.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ραντάνι με βοηθούς τους Νίκολιτς και Ντουράκογλου.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Ακαδημία Γιώτσα: Καρασαββίδης, Μιχαλήτσιος, Αετός, Γερονάτσιος, Μίγκος, Κατσίμπουρας, Δάλλας, Vogli (57′ Τσαχαλίδης), Ζανέτας (46′ Ταραράς), Ευαγγελόπουλος, Σταυρογιάννης (71′ Καλαϊτζής).

ΠΑΟ Κάτω Μηλιάς: Δαλαμήτρας, Τζήκας Δ. (67′ Λαζαρίδης), Χήρας, Λαμογιάννης Ν., Τριανταφύλλου, Βακάρος (36′ Γουλαγιάννης), Ζάχος, Μακρής (67′ Ιντρίζι), Νατσιός (56′ Ζήσης), Λαμογιάννης Β., Γκόλιας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This