Επιλογή Σελίδας

Η ΚουΠα Κιλκίς ηττήθηκε με 68-63 από τον ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Μεσοποταμίας, σε αγώνα για την 7η αγωνιστική του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Η ΚουΠα Κιλκίς ήταν σε ένα ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι ανταγωνιστική, κρατούσε στα χέρια της τη νίκη για περισσότερα από τριάντα λεπτά, ωστόσο ένα πολύ κακό αμυντικά τέταρτο δεκάλεπτο, κατά τη διάρκεια του οποίου δέχθηκε είκοσι τέσσερις πόντους, δεν της επέτρεψε να πανηγυρίσει την κατάκτηση ενός ακόμη ροζ φύλλου αγώνα μακρυά από το Κιλκίς. Μετά από αυτήν την ήττα, η ΚουΠα Κιλκίς έχει τρεις νίκες και τέσσερις ήττες και υποχώρησε στην πέμπτη θέση, ενώ ο ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας με τρεις νίκες και ισάριθμες ήττες παραμένει όγδοος.

Ισορροπημένο ήταν το πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται κοντά στο σκορ και τον ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας να προηγείται στην ολοκλήρωσή του με 19-17.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο η ΚουΠα Κιλκίς περιόρισε τον αντίπαλό της στους οκτώ πόντους, στην επίθεση πέτυχε διπλάσιους και πήγε στα αποδυτήρια να για την ανάπαυλα του ημιχρόνου προηγούμενη με 27-33.

Το τρίτο δεκάλεπτο ήταν κι αυτό ισορροπημένο, με την ομάδα της Μεσοποταμίας να είναι αυτή που βρήκε τις περισσότερες λύσεις στην επίθεση, ωστόσο οι παίκτες του Γιώργου Θεοδωράκου ήταν αυτοί που βρέθηκαν μπροστά στο σκορ στην ολοκλήρωσή του με προβάδισμα δύο πόντων (44-46).

Στο τέταρτο δεκάλεπτο ο ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας συνδέθηκε για τα καλά με το αντίπαλο καλάθι, πέρασε μπροστά στο σκορ και κατάφερε να φτάσει στη νίκη με το τελικό 68-63.

Διαιτητές: Ηλιόπουλος, Αθανασιάδης.

Δεκάλεπτα: 19-17, 27-33, 44-46, 68-63.

ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας (Τσιλίκης): Σακαλίδης, Βιλαώρας 1, Φούφας, Ρέπας 17 (3), Γκλιάνας 8, Τσολάκης 12 (2), Παγανάς 5, Πανίδης, Μαλιούρας 8, Ζόγου, Γιαννουζάκος 17 (4).

ΑΠΣ ΚουΠα Κιλκίς (Θεοδωράκος): Παπαδόπουλος 9 (1), Ημερίδης 18 (3), Mirosavic 2, Πιπερτζής 3 (1), Θεοδωράκος 8 (1), Φιλιππίδης 1, Σιδηρόπουλος 6, Ακριτίδης 16.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This