Επιλογή Σελίδας

Του Ανδρέα Νικούλη

Σε παιχνίδι με αρκετές δυνατές μονομαχίες, ο ΠΟΕ για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, αν και είχε την επιθετική υπέροχή στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού και αρκετή αστοχία στα σουτ των ποδοσφαιριστών του, κατάφερε στο τέλος του παιχνιδιού με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κωστούλα, να επικρατήσει με 1-0 του μαχητικού Μακεδονικού Φούφα.

Στο τέλος του αγώνα δημιουργήθηκε επεισόδιο μικρής έκτασης και  διάρκειας μεταξύ των ποδοσφαιριστών, με την επέμβαση όμως των ψυχραιμότερων, τα πνεύματα ηρέμησαν και οι δύο ομάδες κατευθύνθηκαν στα αποδυτήρια. 

Οι φάσεις του αγώνα:

2’ Σουτ του Κωστούλα απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Μακεδονικού

15’ Σουτ του Μουλτσιάς πέρασε ψηλά άουτ

16’ Σουτ του Τοπάλη πέρασε

26΄Διαμαρτύρεται για πέναλτι ο ΠΟΕ για χέρι του Σεκουλίδη

27΄Φάουλ του Κωστούλα πέρασε άουτ

33΄Δυνατό σουτ του Κωστούλα απέκρουσε Δημητριάδης

40’ Πλασέ του Φυτόπουλου πάνω από τα δοκάρια 

61΄Σέντρα του Καρασούνα από δεξιά παράλληλα με το τέρμα, πετάχτηκε ο Χάιτας αλλά δεν πρόλαβε να μπει στην πορεία της μπάλας, με την μπάλα να περνάει πλάγιο άουτ

80’ Σουτ του Κακάμη από αρκετά κοντά μετά από εκτέλεση κόρνερ πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Δημητριάδη.

86’ Σε ανατροπή του Κουκούλη, ο Κωστούλας εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι κάνοντας το 1-0 για την ομάδα της Ελασσόνας 

ΠΟ Ελασσόνας (Νίκος Φώλλας): Γούπος, Κακάμης, Νταμπώσης, Λαγός, Περτζιόνι, Κοντοθανάσης (70’ Καραγκούνης), Φυτόπουλος, Ντουλάγκ (84’ Κουκούλης), Κωστούλας (88’ Τσάτσος), Μουλτσιας (84’ Βλαχάκης), Ματούλας (70’ Ιγγλέζος).

Μακεδονικός Φούφα (Νίκος Κατακαλίδης): Δημητριάδης, Σιδηρόπουλος, Βασσάκης, Σεκουλίδης, Παπάς, Ρέλκας, Τοπάλης (79’ Ηλιάδης), Καλογιαννίδης, Καρασιούνας, Θεοδουλίδης (88’ Μητσόπουλος), Χάιτας.

Πηγή: elassona884

Pin It on Pinterest

Shares
Share This