Επιλογή Σελίδας

Του Κωνσταντίνου Στρουμπάκου

Ο Βίκος Ιωαννίνων επικράτησε με 102-56 της Αναγέννησης Καρδίτσας, στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ιωαννίνων, σε αγώνα για την 7η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Β’ Εθνικής Κατηγορίας.

Ούτε η Αναγέννηση Καρδίτσας μπορούσε να αποδειχθεί ικανό εμπόδιο για να αναγκάσει τον Βίκο στην πρώτη του ήττα για τη φετινή σεζόν -αλλά και πρώτη διαχρονικά στον κόσμο της Β Εθνικής μετά και την ιστορική περσινή του άνοδο-, με την αρμάδα των Ιωαννίνων να υποδέχεται και να κερδίζει τους Θεσσαλούς με χαρακτηριστική άνεση.

Μάλιστα, εκτός του ότι αυτή ήταν η έκτη νίκη στη σειρά (έχει εκτίσει και το ρεπό της για τον πρώτο γύρο), ιδιαίτερη σημασία πρέπει να δοθεί στο εύρος των νικών του Βίκου και στο μεγαλύτερο στερέωμα της τρίτης τη τάξει εθνικής κατηγορίας, καθότι πλέον κερδίζει κατά μέσο όρο κάθε έναν από τους αντιπάλους του με 23 πόντους -προελαύνοντας φυσικά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του γκρουπ.

Από την άλλη μεριά, η ομάδα της Καρδίτσας βίωσε απόψε την έκτη της ήττα για φέτος αλλά και την τέταρτη συνεχόμενη από τις 22 Οκτωβρίου, αλλά το πολύ δύσκολο μέχρι στιγμής πρόγραμμά της θεωρητικά γίνεται πιο ελαφρύ από την επόμενη αγωνιστική, όταν αρχικά θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό Βόλου και εν συνεχεία θα αντιμετωπίσει εκτός και εντός έδρας, αντίστοιχα, τους Πρωτέα Γρεβενών και Ναύαρχο Βότση.

Διαιτητές: Παπανικολάου, Σιταρίδης, Λυγούρας.

Δεκάλεπτα: 25-18, 47-29, 78-44, 102-56.

ΑΟ Βίκος Ιωαννίνων (Κωστόπουλος): Αναγνωστάκης 14 (3), Μαυρογιάννης 6 (2), Ιωαννίδης 9, Τσιλούλης 20 (2), Πάτρας 14 (2), Δήμος 7 (1), Αντωνίου 1, Καλαμπάκας 17 (3), Λαμπρόπουλος 2, Βαράκας 5 (1), Σταυρόπουλος 7 (1).

ΑΣ Αναγέννηση Καρδίτσας (Κρομμύδας): Ζώρζος 8 (2), Πανταζής, Γεωργαντζάς 5 (1), Μαντίκος 8 (2), Τσιώτας 8 (1), Λαφτσίδης, Παπανικολόπουλος, Ψήνας, Κακαβούλας 12 (3), Καλλιάρας 12, Παπαστολόπουλος 3 (1).

Πηγή: Basket Blog

Pin It on Pinterest

Shares
Share This