Επιλογή Σελίδας


Άλλο ένα «λίμιτ απ» και μία πρωτόγνωρη, ιστορική διάκριση πέτυχε η Εθνική ανδρών του τραμπολίνο (Μάριος Γράψας, Δημήτρης Μακρής, Απόστολος Παπαδάτος, Νίκος Σαββίδης) στον τελικό του ομαδικού αγωνίσματος, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών που βρίσκεται σε εξέλιξη στην Σόφια.

Η ελληνική ομάδα, η οποία συμμετείχε για πρώτη φορά σ’ έναν τελικό παγκόσμιου πρωταθλήματος, κατέκτησε την 4η θέση μεταξύ των πέντε φιναλίστ με 10 πόντους, χάρη στις πολύ καλές προσπάθειες του Μάριου Γράψα (57,720 β.), του Δημήτρη Μακρή (55,130 β.) και του Νίκου Σαββίδη (53,360 β.).

Στο βάθρο ανέβηκαν κατά σειρά η Πορτογαλία με 13 π., η Γαλλία με 12 π. και η Γερμανία με 9 π., ενώ πίσω από την Ελλάδα τερμάτισε η Ιαπωνία με 4 π..

Η αυλαία της διοργάνωσης θα πέσει αύριο, Σάββατο 19/11, με άλλη μία ελληνική παρουσία και με τους Μάριο Γράψα / Νίκο Σαββίδη, να αγωνίζονται στον τελικό του συγχρονισμένου τραμπολίνο ανδρών, (15:30 – 16:00), κυνηγώντας άλλη μία μεγάλη επιτυχία έπειτα από το χάλκινο μετάλλιο του περασμένου Ιουνίου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Ρίμινι.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This