Επιλογή Σελίδας

Χωρίς να… ιδρώσει ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου εξασφάλισε το “εισιτήριο” για τα προημιτελικά του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας, καθώς η αναμέτρηση με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας διακόπηκε υπέρ των Κεραμιδιωτών στο 6′ κι ενώ το σκορ ήταν 0-1.

Ο λόγος της διακοπής ήταν πως ο Αχιλλέας που παρατάχθηκε με εννέα ποδοσφαιριστές, έμεινε στον αγωνιστικό χώρο με λιγότερους από επτά ποδοσφαιριστές καθώς τρεις αποχώρησαν δηλώνοντας τραυματίες.

Συγκεκριμένα, στο 2′ αποχώρησε δηλώνοντας τραυματίας ο Αλία, στο 3′ αποχώρησε δηλώνοντας τραυματίας ο Βαρνάς και στο 6′ αποχώρησε τραυματίας ο Κατιμερτζής.

Έτσι, η Δήμητρα Τσικλητάρη διέκοψε οριστικά το παιχνίδι, με το σκορ στο 0-1 το οποίο διαμόρφωσε στο 4′ ο Κατσάρας.

Πλέον, απομένει η τυπική κατακύρωση του αγώνα υπέρ του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου με σκορ 3-0, όπως προβλέπουν οι κανονισμοί.

Τον αγώνα διαιτήτευσε η Δ. Τσικλητάρη με βοηθούς τους Γερμανό και Ντουράκογλου.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αχιλλέας Νεοκαισάρειας: Σεριακίδης, Παπαγιαννόπουλος, Λαράκου, Κατιμερτζής, Αλία, Λαδένης, Ορφανίδης, Γαβρίδης, Βαρνάς.

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου: Παπαδόπουλος Β., Παπαδόπουλος Π., Συμεωνίδης, Γκιώνης, Καρτσαμπάς, Ζουκάν, Τσενικλής, Δαλαμήτρας, Κατσάρας, Σεχολάρι, Τρούμπαλος.

  • Την πρόωρη ολοκλήρωση του αγώνα στη Νεοκαισάρειας εκμεταλλεύτηκε η αποστολή του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου που σύσσωμη βρέθηκε στο “Λάζαρος Ξανθόπουλος” για να παρακολουθήσει τον αγώνα ανάμεσα στον ΓΑΣ Σβορώνου και τον Πιερικό που έληξε 0-1 στη παράταση.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This