Επιλογή Σελίδας

Τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας κατέκτησε η Ακαδημία Κατερίνης 2006, η οποία σε ένα “χορταστικό” παιχνίδι κέρδισε με 4-3 εκτός έδρας την Αναγέννηση Σβορώνου, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής.

Οι Σβορωνιώτες προηγήθηκαν τρεις φορές όμως η ομάδα του Λευτέρη Φωτιάδη βρήκε ισάριθμες “απαντήσεις” και στο τέλος πήρε και το “τρίποντο” που τη διατηρεί στην κορυφή, μαζί με Ατρόμητο Κατερίνης Β’ και Κατερίνη FC.

Όσο για την Αναγέννηση, αποτελεί την μοναδική ομάδα χωρίς βαθμό στο πρωτάθλημα, αν εξαιρεθεί φυσικά η ΑΕ Κούκου που δεν ξεκίνησε.

Ο Γκούμας στο 4′ έβαλε μπροστά στο σκορ την Αναγέννηση.

Ο Φωτιάδης στο 18′ ισοφάρισε σε 1-1 για την Ακαδημία.

Ο Γκούμας ήταν αυτός που στο 23′ έδωσε ξανά το προβάδισμα στην Αναγέννηση Σβορώνου.

Η… μονομαχία Γκούμα-Φωτιάδη συνεχίστηκε και στο 30′ όταν ο παίκτης των φιλοξενούμενων με το δεύτερο προσωπικό του γκολ έκανε το 2-2.

Οι γηπεδούχοι πήραν εκ νέου προβάδισμα με 3-2 με αυτογκόλ του Δ. Φτεργιώτη στο 45′.

Ο Παπατόλιος στο 57′ ισοφάρισε σε 3-3 για την Ακαδημία Κατερίνης 2006.

Ο ίδιος παίκτης στο 68′ διαμόρφωσε το τελικό 3-4, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα της Ακαδημίας Κατερίνης 2006.

Στο 75′ αποβλήθηκε ο Δ. Φτεργιώτης με δεύτερη κίτρινη-κόκκινη κάρτα (είχε δει την πρώτη κάρτα στο 65′), με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να συνεχίσουν και να ολοκληρώσουν τον αγώνα με δέκα ποδοσφαιριστές, κάτι που όμως δεμπόρεσε να εκμεταλλευτεί η Αναγέννηση Σβορώνου.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Λέφας με βοηθούς τους Β. Χαλκίδη και Σταφύδα.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αναγέννηση Σβορώνου: Τρίμμης, Σκαμπαρδώνης, Τσιρώνης, Cani, Κούτρας, Τράσι (73′ Κτενίδης), Πιτσιλής (37′ Ναβροζίδης – 73′ Δημόπουλος), Στεφανίδης (85′ Θεοδώρου Ι.), Θεοδώρου Μ., Γκούμας, Μακρής.

Ακαδημία Κατερίνης 2006: Καρυώτης, Φτεργιώτης Γ., Θεοφιλόπουλος (60′ Ελευθεριάδης), Βαρυτιμίδης (78′ Μποστανίτης), Χρυσίδης, Φτεργιώτης Δ., Φλουρής (46′ Δερμίσης), Σιτμαλίδης (65′ Μπράτσος), Παρασίδης (46′ Ζώρας), Φωτιάδης, Παπατόλιος.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This