Επιλογή Σελίδας

Ο Άθλος Αλεξάνδρειας ηττήθηκε με 81-62 από τον Ιωνικό Ιωνίας, στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Ιωνίας, σε αγώνα για την 6η αγωνιστική του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Ξεπέρασε και το εμπόδιο του Άθλου Αλεξάνδρειας ο Ιωνικός, με την ομάδα της Ιωνίας και να ανεβαίνει στους 9 βαθμούς με την τέταρτη νίκη της σε πέντε φετινά ματς έχοντας μάλιστα και ένα παιχνίδι λιγότερο ελέη του ρεπό της κατά την 2η στροφή.

Πλέον, ο Ιωνικός πηγαίνει στο μεγάλο ντέρμπι στη γειτονική Καλαμαριά κόντρα στην επίσης ισχυρή Αρετσού για το πιο σημαντικό παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας, όπου ο νικητής θα αποκτήσει έστω και ένα ταπεινό προβάδισμα για την απόλυτη πρωτιά στο βαθμολογικό πίνακα του γκρουπ.

Από την άλλη μεριά, ο Άθλος γνώρισε την τρίτη του αποτυχία στη σειρά στην πρώτη του παρουσία στον κόσμο της Γ Εθνικής και πλέον έπεσε στο 2-4 μετά και το πέρας των πρώτων έξι εβδομάδων της χρονιάς, με τα επόμενα παιχνίδια μέχρι και το ρεπό του στις 11/12 κόντρα σε Πιερικό Αρχέλαο (εντός έδρας), ΜΕΝΤ (εκτός έδρας) και Εθνικό Κοζάνης (εντός έδρας) να έχουν ύψιστη σημασία για το σύνολο της Αλεξάνδρειας.

Διαιτητές: Λυγούρας, Ισιγώνης.

Δεκάλεπτα: 32-19, 45-36, 69-48, 81-62.

ΑΣ Ιωνικός Ιωνίας (Χριστοφορίδης): Σαρακατσάνος 3 (1), Τολιόπουλος, Παναγιώτου 18 (3), Ματενίδης 10 (2), Γκαβέζος 15 (1), Διγενής, Αντωνιάδης, Κουτζακιουλάφης, Περιστεράκης 14 (2), Ζωγράφος 4, Στόλης 13, Βαϊράμης 4.

ΑΣ Άθλος Αλεξάνδρειας (Αγγέλης): Μούτσα 5 (1), Σπόντης, Σιτσάνης 7 (1), Γκεκόπουλος 19, Σανιώτης 2, Κομμάτας 3 (1), Αγγέλης, Γκίτκος, Τσαρούχας 4 (1), Καρκάρας 4, Κοχλιαρίδης 18 (2).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This