Επιλογή Σελίδας

Μετά από ένα καλό παιχνίδι που έγινε στην Πτολεμαΐδα στην πρεμιέρα της Γ΄ Εθνικής Μακεδονικός Φούφα και ΠΑΟΚ Κρηστώνης αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1.

Μπροστά σε περίπου 200 φιλάθλους (ανάμεσα τους και αρκετοί από τους φιλοξενούμενους) οι 2 ομάδες προσπάθησαν για τη νίκη χωρίς όμως να μην μπορεί καμία να πάρει το τρίποντο με τους γηπεδούχους να μένουν με το ….αχ στην φάση του 94.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα και ευτύχησαν να προηγηθούν πολύ νωρίς. Από εκεί και μετά όμως οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν και δημιούργησαν και έχασαν ευκαιρίες για την ισοφάριση.

Στην επανάληψη και οι 2 ομάδες προσπάθησαν για το γκολ το οποίο τελικά πέτυχαν οι φιλοξενούμενοι με την χρυσή αλλαγή τον Μωυσιάδη.

Από εκεί και μετά οι γηπεδούχοι με την είσοδο του Τοπάλη (φάνηκε η απουσία του αφού αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού ) έγιναν πιο πιεστικοί και στο 94ο είδαν τον Σακαλίδη να κάνει 2 καταπληκτικές αποκρούσεις και να κρατάει το Χ.

Φάσεις και γκολ

Πολύ δυνατά μπήκε στο παιχνίδι ο Μακεδονικός και στο 6ο σέντρα Σιδηρόπουλου έξυπνο πλασέ Χάιτα και 1-0.

Στο 15ο ο Αγαθαγγελίδης μπήκε στη περιοχή, σούταρε αλλά τελευταία στιγμή έβαλε σωτήρια τη κόντρα ο Σερσέμης.

Στο 17ο εκτέλεση φάουλ από τον ίδιο παίκτη σε κόρνερ ο Δημητριάδης.

Δύο λεπτά μετά σέντρα Σιδηρόπουλου η μπάλα πέρασε από Χάιτα και Θεοδουλίδη και χάθηκε η ευκαιρία.

Στο 26ο σέντρα Χ”Ασλανίδη κοντινό πλασέ Αγαθαγγελίδη η μπάλα μόλις άουτ.

Στο 47ο τεράστια ευκαιρία για το Φούφα όταν ο Χάιτας σέντραρε η μπάλα έφτασε στον Ηλιάδη που πλάσαρε αλλά ο Σακαλίδης απέκρουσε και κράτησε το 1-0.

Στο 52ο σέντρα Χ”Ηλιάδη μονοκόμματο σουτ Χ” Ασλανίδη η μπάλα ελάχιστα έξω. Στο 57ο σουτ Ρωμανίδη η μπάλα κόντραρε στο Σιδηρόπουλο και πέρασε ελάχιστα έξω κόρνερ.

Στο 61ο σουτ Βασσάκη μπλόκαρε ο Σακαλίδης και στο 65ο κεφαλιά Ηλιάδη ελάχιστα έξω.

Στο 76ο ήρθε η ισοφάριση για τους φιλοξενούμενους όταν ο Ευθυμιάδης σέντραρε και ο Μωυσιάδης με διπλή κεφαλιά πρόλαβε έξοδο Δημητριάδη και έκανε το 1-1.

Στο 85ο γυριστό σουτ Βασσάκη κόντραρε στους αμυντικούς.

Στο 94ο απίστευτη διπλή χαμένη ευκαιρία για τον Μακεδονικό όταν ο Τοπάλης εκτέλεσε φάουλ o Ηλιάδης στη μικρή περιοχή έκανε το πλασέ ο Σακαλίδης η μπάλα πήρε ύψος ο Σεκουλίδης επιχείρησε την κεφαλιά με τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ να «απογειώνεται» στο Γ και να χαρίζει ουσιαστικά το βαθμό στην ομάδα του.

Διαιτητής: Σαφούρης-Αργυρόπουλος Βοηθοί: Ζαχαρία- Μισιρλής (Σ.Δ. Σερρών) Κίτρινες είδαν οι Καλογιαννίδης, Θεοδουλίδης, Βασσάκης.

Μακεδονικός Φούφα: Δημητριάδης, Σιδηρόπουλος, Σεκουλίδης, Παππάς, Σερσέμης, Καλογιαννίδης, Θεοδουλίδης (69ο Καρασιούνας), Ρέλκας, Χάιτας (83ο Τοπάλης), Βασάκης,Ηλιάδης

ΠΑΟΚ Κρηστώνης:Σακαλίδης, Χ”Ηλιάδης, Ευθυμιάδης, Μαυροκεφαλίδης, Ματετζάκης, Κόλλα (69ο Ιωαννίδης), Μπελίτσας (83ο Αποστολίδης), Ρουστέμ, Χ” Ασλανίδης, Αγαθαγγελίδης (87ο Κωτάκης), Ρωμανίδης (69ο Μωυσιάδης).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This