Επιλογή Σελίδας

Σκοράροντας από δύο τέρματα σε κάθε ημίχρονο η Ελπίδα Ανδρομάχης νίκησε στο γήπεδό της με 4-0  την αξιόμαχη 25η Μαρτίου, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας, έφτασε τους 9 βαθμούς και συνεχίζει την νικηφόρα πορεία της με το  ”3 στα 3″ (έχει κάνει το ρεπό) και με 10 τέρματα υπέρ της και μηδέν παθητικό.
Ανώτερη η γηπεδούχος ομάδα σε όλες τις γραμμές, επικράτησε δίκαια με πειστική εμφάνιση, κόντρα στην ανταγωνιστική και νεανική 25η Μαρτίου που διαθέτει άφθονο ταλέντο.
 
Φάσεις και τα γκολ
Μόλις στο 5ο λεπτό σε γύρισμα του Τζήκα εντός περιοχής και θέση δεξιά, το πλασέ στην κίνηση από τον Ταφραλή το μπλόκαρε ο γκολκίπερ της 25ης Μαρτίου.
Στο 10΄  εξαιρετική συνεργασία του Τζήκα από δεξιά με τον Παπαζήση (πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα) ο οποίος έκανε την σέντρα στην καρδιά της άμυνας, εκεί πετάχτηκε ο Γιώργος Κυπαρίσσης και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Τζώτζου ανοίγοντας το σκορ 1-0.
Στο 13΄  το δυνατό ευθύβολο σουτ του Κουϊμτζίδη έξω από την περιοχή το εξουδετέρωσε ασθενώς ο Τζώτζος και σε δεύτερο χρόνο ο Βασίλης Ταφραλής  -στο πρώτο επίσημο παιχνίδι έπειτα από την τιμωρία του της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου-  με πλασέ ΄΄έγραψε΄΄ το 2-0.
Στο 44΄  κόρνερ του Αναγνωστούδη, κοντινό πλασέ του Πορφυρίδη, ο Γκιλιάβας σωστά τοποθετημένος στην αριστερή γωνία της εστίας του απέκρουσε τη μπάλα και στη συνέχεια την απομάκρυναν οι αμυντικοί.
Στο 76΄  ο Στέφανος Τζήκας με έξοχη απευθείας εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή διεύρυνε το σκορ σε 3-0.
Στο 79΄  κόρνερ του Τζήκα από δεξιά, γυριστή κεφαλιά πάσα του Ταφραλή παράλληλη προς την εστία, εκ νέου κεφαλιά από τον Γιάννη Κουϊμτζίδη στο β΄ δοκάρι, η μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Τζώτζου για το τελικό 4-0.
Στις καθυστερήσεις η 25η Μαρτίου αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο καθώς  αποχώρησε τραυματίας από τον αγωνιστικό χώρο ο Υφαντίδης (πιθανή θλάση).
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ.  Τάσος Γιαμούζης με βοηθούς τους κ.κ.  Θάνο Αδαμόπουλο,  Κώστα Κωτούλα.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Ελπίς Ανδρομάχης (Γιάννης Συμεωνίδης): Γκιλιάβας,  Παπαζήσης,  Μαγιώνας,  Γεωργιάδης,  Κουϊμτζίδης,  Κελέρογλου,  Γκουνέλας (82΄  Γερ. Φωτόπουλος),  Μπούσιος (61΄  Ατανάσωφ),  Ταφραλής (82΄  Καραδήμος),  Κυπαρίσσης (85΄  Μπέλμπας),  Τζήκας.
25η Μαρτίου (Μανώλης Μπατσαράς): Τζώτζος,  Ξενόπουλος,  Συρόπουλος,  Γκουνταμάνης (37΄  Σεϊταρίδης),  Υφαντίδης,  Πορφυρίδης,  Λάμπρου,  Κωνσταντής (81΄  Ελευθεριάδης),  Δ. Αδαμόπουλος (81΄  Λαγδάρης),  Αναγνωστούδης,  Χατζηχρήστος (73΄  Ντάμτσιος).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This