Επιλογή Σελίδας

Σε ένα παιχνίδι με κύριο χαρακτηριστικό τις δυνατές μονομαχίες σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο, Εθνικός Νέου Κεραμιδίου και Καστοριά αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα, στην πρεμιέρα του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες ήταν λιγοστές και το θέαμα κακό, ειδικά στο α’ μέρος, με τον Εθνικό να “ανεβάζει στροφές” στο β’ μέρος και να “αγγίζει” το γκολ σε δυο περιπτώσεις.

Συγκεκριμένα, στο 47′ ο Τουλίκας από κοντά έκανε το σουτ αλλά ο Κοσμίδης απέκρουσε και στο 89′ ο Σεχολάρι έκανε το συρτό σουτ από αριστερά, με τη μπάλα όμως να φεύγει ελάχιστα δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Κοσμίδη.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τζίκας με βοηθούς τους Φακάνα και Γενετζάκη, της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα Γιαζιτζόγλου και Τόζο τιμωρήθηκαν με κόκκινες κάρτες.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (Δημήτρης Παυλίδης): Πατσιογεώργος, Κόλα, Λαμπίρης, Φυτόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Ιντζόγλου, Μπατζώνης, Μαργαρίτης (82′ Δαλαμήτρας), Κριεμάντι, Χατζηπουργάνης (60′ Τσενικλής), Τουλίκας (70′ Σεχολάρι).

Καστοριά (Ηλίας Σολάκης): Κοσμίδης, Σβίρος, Χασάι, Ελευθεριάδης, Τόζο, Παναγιωτίδης, Σαββόπουλος (85′ Νάκος), Ταρέλι, Πάλλας, Γκέγκας (65′ Μαντώς), Μανακίτσας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This