Επιλογή Σελίδας

Του Κωνσταντίνου Στρουμπάκου

Ο Ναύαρχος Βότσης ηττήθηκε με 54-86 από τον Βίκο Ιωαννίνων, στο Κλειστό Γυμναστήριο Μίκρας Α’, σε αγώνα για την 6η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Β’ Εθνικής Κατηγορίας.

Την τέταρτη διαδοχική της επιτυχία στο φετινό πρωτάθλημα του 3ου ομίλου της Β Εθνικής κατάφερε να πετύχει το απόγευμα του Σαββάτου (12/11) η Δόξα Λευκάδας, η οποία και πέρασε από την έδρα της Αναγέννησης Καρδίτσας επικρατώντας με αρκετή δόση δυσκολίας μέχρι και την 3η περίοδο.

Έτσι, έχοντας εκμεταλλευτεί σε έπακρο το πολύ εύκολο πρόγραμμά της μετά και την δική της πρεμιέρα στη λίγκα (είχε το ρεπό της την 1η αγωνιστική) πετυχαίνοντας πολύ άνετες και δυναμικές νίκες, η Δόξα είναι έτοιμη και δίχως παράλογες απώλειες για το πολύ σπουδαίο παιχνίδι της ερχόμενης εβδομάδας με τα Τρίκαλα – σε ένα ματς που θα κρίνει πολλά στη μάχη των υψηλών στρωμάτων του βαθμολογικού πίνακα.

Από την άλλη μεριά, η Αναγέννηση Καρδίτσας, που το πάλεψε αρκετά καθ’ όλη τη διάρκεια της συνάντησης, έπεσε στο 1-5 μετά από έξι αγωνιστικές, με την πολύ δύσκολη αποστολή της επόμενης στροφής έναντι στον πανίσχυρο Βίκο στα Ιωάννινα να ακολουθεί.

Διαιτητές: Κοντογιάννης, Σελεβός, Σιταρίδης.

Δεκάλεπτα: 15-13, 27-29, 49-55, 55-78.

ΑΣ Αναγέννηση Καρδίτσας (Κρομμύδας): Ψυχογιός, Πανταζής 8, Γεωργατζάς 8, Μαντίκος 13 (2), Τσιώτας 3, Ζώρζος 2, Παπανικολόπουλος, Λαφτσίδης 4, Κακαβούλας, Καλλιάρας 17, Ψήμας.

ΑΕ Δόξα Λευκάδας (Ζαφειρούδης): Μάνα, Τσιαβές 5 (1), Σταματέλος, Αργυρός, Βακουφτσής 6, Ντόβας 4 (1), Βαγενάς 9 (1), Χείλαρης 17 (2), Μανάκας 21, Κουρτίδης 16 (2), Αδαμόπουλος.

Πηγή: Basket Blog

Pin It on Pinterest

Shares
Share This