Επιλογή Σελίδας

Η Ελπίς Ανδρομάχης παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο φιλοδώρησε στο γήπεδό της με πέντε τέρματα (5-0) τον Νέο Παμβρυακό, για την 3η αγωνιστική της Β’ ΕΠΣ Πιερίας.
Ανώτερη η γηπεδούχος σε όλες τις γραμμές καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, σκόραρε τρία τέρματα στο πρώτο ημίχρονο και ακόμη δύο στην επανάληψη, ενώ απώλεσε και άλλες ευκαιρίες για να ανεβάσει ακόμη περισσότερο το σκορ, απέναντι στην ομάδα της Βρύας η οποία αν και ηττήθηκε πάλεψε για το θετικό αποτέλεσμα.
Η Ελπίς, πλέον, με αυτή τη νίκη έκανε το ”2 στα 2” και έφτασε τους 6 βαθμούς (έχει κάνει το  ρεπό), ενώ ο Νέος Παμβρυακός (έχοντας κάνει και αυτός το ρεπό) έμεινε στον 1 βαθμό.
Φάσεις και γκολ
 
Στο 11΄ συρτό σουτ του Μπούσιου από το όριο της περιοχής, απέκρουσε σε κόρνερ ο Μήτσης. Το κόρνερ εκτέλεσε ο Τζήκας και ο Στέργιος Γκουνέλας με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της αριστερής γωνίας του Μήτση ανοίγοντας το σκορ 1-0.
Στο 15΄ άστοχο συρτό πλασέ του Γκουνέλα από πλεονεκτική θέση.
Στο 17΄ ο Δημήτρης Μπούσιος με δυνατό εξαιρετικό σουτ έξω από το ημικύκλιο της περιοχής έγραψε το 2-0.
Στο 29΄ ατομική ενέργεια και σουτ πλασέ του Τζήκα από δεξιά, η μπάλα έφυγε μόλις άουτ.
Στο 34΄ ο Στέφανος Τζήκας έκανε το 3-0 από την άσπρη βούλα εκτελώντας πέναλτι σε ανατροπή του Γκουνέλα από τον Χρυσόπουλο.
Στο 42΄ δυνατό σουτ του Γκουνέλα έξω από την περιοχή, η μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι άουτ.
Στο 49΄ συρτό σουτ του Κυπαρίσση από τη γραμμή της περιοχής, η μπάλα πέρασε άουτ.
Στο 60΄ σουτ του Καρασταμάτη με εξωτερικό φάλτσο, η μπάλα κόντραρε σε πόδι αμυντικού και κατέληξε κόρνερ.
Στο 65΄ πλασέ του Τζήκα η μπάλα άουτ.
Στο 67΄ σουτ πλασέ του Στέφανου Τζήκα εντός περιοχής, η μπάλα στα δίχτυα για το 4-0, (δεύτερο προσωπικό τέρμα του σκόρερ).
Στο 85΄ ο Γιώργος Κυπαρίσσης με ψηλοκρεμαστό σουτ πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 5-0.
Στο 88΄ σουτ του Βαρμάζη από καλή θέση, ο Μπαμπαΐτης στη δεξιά του γωνία απέκρουσε τη μπάλα κόρνερ.
Στο 90΄ σέντρα του Καραδήμου από δεξιά, πλασέ στην κίνηση από τον Κυπαρίσση, η μπάλα μόλις άουτ.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ.  Γιώργος Ασλανίδης με βοηθούς τον κ.  Λευτέρη Μπίνια και την κα.  Κορίνα Κουρινώτη.
Οι συνθέσεις των ομάδων
 
Ελπίς Ανδρομάχης (Γιάννης Συμεωνίδης): Μπαμπαΐτης,  Παπαζήσης (82΄  Βογιατζής),  Μαγιώνας,  Κουκάρας,  Κουϊμτζίδης,  Κελέρογλου,  Γκουνέλας (74΄  Γερ. Φωτόπουλος),  Μπούσιος (74΄  Ατανάσωφ),  Καρασταμάτης (66΄  Καραδήμος),  Κυπαρίσσης,  Τζήκας (82΄  Ρ. Φωτόπουλος).
Νέος Παμβρυακός (Διονύσης Στραβογιάννης): Μήτσης,  Χρυσόπουλος (73΄  Τζάγκας),  Αντ.  Νικολαΐδης,  Ν. Παπανικολάου (46΄  Κόντος),  Βαρμάζης,  Δ. Σιασόπουλος (46΄  Χασιακής),  Στ. Σιασόπουλος,  Ν.Γ. Στραβογιάννης ( 73΄  Γ. Νικολαΐδης),  Δ. Παπανικολάου (60΄  Σ. Νικολαΐδης),  Δαλάκας,  Ν.Ν Στραβογιάννης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This