Επιλογή Σελίδας

Εντυπωσιακή η Πίνδος Άνω Αγιάννη “σκόρπισε” τον Απόλλωνα Ράχης με 6-0, σημειώνοντας έτσι την πρώτη νίκη της στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας, σε αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο του Άνω Αγιάννη για την 3η αγωνιστική.

Η ομάδα του Γιάννη Τσιβαλίδη έφτασε τους 4 βαθμούς στο πρωτάθλημα και ανέβηκε στην 4η θέση του πίνακα, προσπερνώντας τον Απόλλωνα που έμεινε στους 3 βαθμούς. Πλέον, η ομάδα της Ράχης εκτός από Γεωργάκη Ολύμπιο Λόφου, Απόλλωνα Λιτοχώρου και Ακαδημία Βατανιακός 1978 ισοβαθμεί και με την ΑΕ Περίστασης.

Μόλις στο 5′ ο Γιαννής άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους.

Ο Κότσι στο 34′ ζευγάρωσε τα τέρματα για την Πίνδο.

Μέσα σε ένα δίλεπτο (44′-45′) η ομάδα του Άνω Αγιάννη “καθάρισε” το παιχνίδι, ανεβάζοντας το σκορ στο 4-0 με τους Κότσι και Γιαννή να πετυχαίνουν από δεύτερο γκολ.

Στο 56′ ο Γιαννής με το τρίτο προσωπικό του τέρμα “έγραψε” το 5-0.

Το τελικό 6-0 για την Πίνδο Άνω Αγιάννη διαμόρφωσε στο 67′ ο Εφραιμίδης.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παραδεισόπουλος με βοηθούς τους Μαυρογιώργη και Σκαμπαρδώνη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Πίνδος Άνω Αγιάννη: Σιούντας, Δημητριάδης (69′ Γρηγοριάδης), Καραθάνος, Ευθυμιάδης, Εφραιμίδης (69′ Παρμακτσίδης Κ., Κακκάρας Σ., Παρμακτσίδης Π., Αμπατζίδης Γ., Κότσι (69′ Παπαζήσης), Γιαννής (74′ Καρράς, Lleshaj (69′ Αμπατζίδης Δ.).

Απόλλων Ράχης: Δραγασιάς, Βαϊτσόπουλος (64′ Κατσαμάγκας Χ.), Αβριωνίδης, Μπαμπέτας, Τακούλας, Μπουρονίκος, Βελέντζας Χ., Τριανταφύλλου, Ζαΐμι (54′ Βελέντζας Γ.), Καρακούσης Ν., Κατής Ι.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This