Επιλογή Σελίδας


Εκτός από την Υπερπήδηση Εμποδίων και την Ιππική Δεξιοτεχνία, ένα ακόμη ιππικό άθλημα, η ιππική αντοχή, χαρίζει διεθνείς επιτυχίες στην χώρα μας.

Σε διεθνή αγώνα ιππικής αντοχής, CEI*, που έγινε στο Canakkale της Τουρκίας την Κυριακή, 30 Οκτωβρίου δύο Έλληνες αθλητές κατάφεραν να διακριθούν και να κερδίσουν την 4η και την 5η θέση αντίστοιχα. Ο λόγος για την Έφη Κουτσάφτη με την Hemsire και τον Δημήτρη Πρίαμη με τον Toros Ayvaz Bey που ολοκλήρωσαν τη διαδρομή των 100 χιλιομέτρων με χρόνους αντίστοιχα 07:27:02 και 07:42:40. H Ελληνίδα αμαζόνα είναι προκριμένη για αγώνες CEI2* για τα επόμενα πέντε χρόνια, ενώ ο Έλληνας αθλητής χρειάζεται μία συμμετοχή σε ένα ακόμη CEI1* για να αποκτήσει πρόκριση για τους διεθνείς CEI2*.

Νικητής στον αγώνα του Canakkale ήταν ο Τούρκος Ismailcan Cetinkaya με την Ada που ολοκλήρωσε τα 100 χμ. σε 07:01:49.

Ακόμη, σε διεθνή αγώνα ιππικής αντοχής CEI** που πραγματοποιήθηκε στο Samorin της Σλοβακίας το Σάββατο, 15 Οκτωβρίου, ο Παντελής Σαλονικιός με την Six Digrees συμμετείχε στη διαδρομή των 120 χιλιομέτρων τερματίζοντας με πολύ καλό συνολικό χρόνο 07:44:38. O Έλληνας αθλητής είναι επίσης προκριμένος για τα επόμενα 5 χρόνια σε αγώνες CEI2*, ενώ χρειάζεται μία ακόμη συμμετοχή σε CEI2* για να πάρει πρόκριση για CEI3 *.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This