Επιλογή Σελίδας


Για το Game 1 του Round 2 του EHF European Cup, o ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Κροατία, προκειμένου να αντιμετωπίσει το βράδυ της Κυριακής 30 Οκτωβρίου, την MRK Sesvete, από την οποία και γνώρισε την ήττα με 29-24.

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι εκμεταλλευόμενοι την έδρα τους πέτυχαν δύο γρήγορα γκολ, 2-0, με τον Νικολαΐδη να μειώνει από πλευράς ΠΑΟΚ, 2-1. Με νέο 2-0 σερί οι Κροάτες ανέβασαν τον δείκτη της διαφοράς, 4-1, με τον Τσαναξίδη να μειώνει σε 4-2. Ο Δικέφαλος πάλεψε στη συνέχεια να μειώσει την διαφορά, ωστόσο εκείνη έμενε σε μία απόσταση τριών-τεσσάρων τερμάτων, 8-4. Με τον ΠΑΟΚ να εμφανίσει ποικιλία στο σκοράρισμα του, η διαφορά παρέμενε στις τάξεις των τεσσάρων τερμάτων, 12-8. Σ’ εκείνο το σημείο ο ΠΑΟΚ ρίσκαρε, επιτρέποντας στους γηπεδούχους να ξεφύγουν στο σκορ, 16-9. Ο Δικέφαλος μείωσε με Παπάζογλου σε 16-10, οι Κροάτες απάντησαν με τον Τόπικ, 17-10, με τον Κουκμίση να γράφει το τελικό σκορ του πρώτου μέρους, 17-11.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι σκόραραν πρώτοι με τον Τόπικ, 18-11, με τον ΠΑΟΚ να απαντά με Τσαναξίδη, 18-12. Η διαφορά συνέχισε να είναι σε υψηλά επίπεδα, 21-13, ωστόσο με γκολ του Κουκμίση από το σημείο του πέναλτι και γκολ του Τζωρτζίνη, ο Δικέφαλος μείωσε, 21-15. Η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαζε αισθητά με τον Δικέφαλο να προσπαθεί και τους Κροάτες με την εμπειρία τους να διαχειρίζονται το προβάδισμα τους, 29-20. Στο τέλος ένα επιθετικό ξέσπασμα του ΠΑΟΚ μείωσε την διαφορά. Με δύο γκολ του Τζωρτζίνη, ένα του Τσαναξίδη και ένα του Νικολαΐδη, ο ΠΑΟΚ μείωσε σε 29-24, με αυτό να είναι το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Στο δια ταύτα, ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη έχοντας στο μυαλό του την «ρεβάνς», στην οποία θα κυνηγήσει να καλύψει την διαφορά των πέντε τερμάτων για να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Διαιτητές: Τσέμα, Τζάγια.

Δίλεπτα: 7-4.
Πέναλτι: 0/1-3/5

MRK Sesvete (Ιβάντιτσα): Πέριτς, Κάπριτς, Τόπιτς 5, Ν. Γέλοβτσιτς. Τζ. Γέλοβτσιτς, Ντούμενσιτς 5, Πούριτς, Χρσάκ 3, Σούκερ 5, Ζάκιτς, Γκάβριτς 6, Ζόβακ, Στρκοβιτς, Τσούλο, Φίνεκ 4, Λούκασετς 1.

ΠΑΟΚ (Γούσιος): Γκίγκοφ, Δούγιας, Ελευθεριάδης 3, Τσαμουρίδης 1, Νικολαΐδης 2, Παπάζογλου 2, Βελισσαρίου, Αποστόλου, Τριανταφυλλίδης 1, Μοισίλοφ, Τσαναξίδης 4, Κουκμίσης 7, Καβουσανάκης 1, Λαδάκης, Τζωρτζίνης 3, Γιαβασίδης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This