Επιλογή Σελίδας

Αναγέννηση Καρδίτσας και ΓΑΣ Σβορώνου αναμετρήθηκαν το απόγευμα της Κυριακής σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας στο Δημοτικό Στάδιο Σοφάδων Καρδίτσας, ο οποίος βρήκε νικητές τους Θεσσαλούς με 3-0.

Το 1-0 για την ομάδα του Περικλή Αμανατίδη έκανε μόλις στο 2′ ο Στογιάνοφ με γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή, έπειτα από κούρσα του Βερνάρδου και συρτή σέντρα από αριστερά.

Στο 25′, ο Κοζορώνης έκλεψε τη μπάλα, προχώρησε προς τη μεγάλη περιοχή των φιλοξενούμενων και με άψογο πλασέ από τη γραμμή νίκησε τον Κούζα, κάνοντας το 2-0 για τους Καρδιτσιώτες.

Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 37′ όταν ο Ντογκού βγήκε στην πλάτη της άμυνας του ΓΑΣ και την κατάλληλη στιγμή τροφοδότησε τον Στογιάνοφ που σε κενό τέρμα δεν αστόχησε.

Από πλευράς Σβορώνου, καλό σουτ που έφυγε λίγο δίπλα από το κάθετο δοκάρι στο 15′ ειχε ο Μακράκης ενώ στο 57′ το σουτ του Κυπαρίσση, έπειτα από ωραίο συνδυασμό με Μακράκη και Κυρτέγο, απέκρουσε ο τερματοφύλακας των Θεσσαλών.

Η Αναγέννηση, εκτός από τα τρία γκολ είχε καλές στιγμές στο 8′ (τακουνάκι Ριέρα, άουτ), 23′ (ο Κούζας απέκρουσε κοντινό σουτ του Σταματόπουλου), 68′ και 87′ (τα σουτ του Αθανασιάδη απέκρουσε ο Παπατολίκας).

Αναγέννηση Καρδίτσας (Περικλής Αμανατίδης): Τσέλιος, Αναστασόπουλος, Γκόλιας, Αλιατίδης, Σταμόπουλος, Κοζορώνης, Μπάλλας, Ριέρα, Βερνάρδος, Τσβετάνοφ, Ντονγκού.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Θεολόγης Μ., Κάρδαρης, Σκόνδρας, Δημόπουλος, Πρίκας, Λαγός, Θεολόγης Β., Ζάγγος, Ξύδας, Γιάκος, Αθανασιάδης.

ΓΑΣ Σβορώνου (Σωτήρης Ζιώγας): Κούζας (46′ Παπατολίκας), Κωτσιόπουλος, Κραγιόπουλος (38′ Δημητρίου), Βούλγαρης, Σκαμπαρδώνης (55′ Τσολακίδης), Μυστρίδης (72′ Μυρωτής), Δημητρουλόπουλος (55′ Κόλα), Ναρίνογλου, Κυρτέγος (72′ Μάλα), Μακράκης (63′ Σιδηρόπουλος), Κυπαρίσσης.

  • Η διοίκηση του ΓΑΣ Σβορώνου ευχαριστεί θερμά την Αναγέννηση Καρδίτσας για την υποδειγματική φιλοξενία στην αποστολή της ομάδας μας καθώς και για το γεύμα μετά το πέρας της αναμέτρησης και της εύχεται κάθε επιτυχία στη φετινή σεζόν.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This